Työhaastattelussa kyseenalaistettiin kristillinen vakaumus - syrjintäepäily poiki kirjallisen kysymyksen

Hallitukselle on jätetty kirjallinen kysymys koskien vakaumukseen liittyvää syrjintää työhaastattelussa, uutisoi KD-lehti.

Pia Rendic kirjoitti seurakuntalainen.fi-uutissivuston blogissa, että oli joutunut työhaastattelussa kyseenalaistetuksi kristillisen vakaumuksensa vuoksi. Rendiciltä oli muun muassa kysytty, miten hän kokee kristillisen vakaumuksen vaikuttavan työntekoonsa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen avoinna ollut tehtävä liittyi ihmiskaupan uhreille suunnattaviin asumispalveluihin.

THL:n syrjintäepäilyn selvittämistä vaatii 15 kansanedustajaa. 




11/2020

MuutKristityllä voisi olla erittäin hyvä itsetunto. Silloin ei tarvitse tieten tahtoen loukata ketään eikä pahoittaa mieltään pienistä, sanoo ratkaisukeskeinen terapeutti, sielunhoitoterapeutti ja työnohj...
KolumniHelluntaiherätyksen kasvustrategia seisoo kolmella jalalla. Siihen kuuluvat 1) voimakas lapsi- ja nuorisotyö, 2) saavuttava sosiaalinen työ ja 3) uusien seurakuntien istuttaminen.


Kol...
PääkirjoitusHelluntailaisen hengellisyyden keskeinen haaste on se, miten siitä voi tehdä kiireistä arkipäivää kantavan voimavaran. Hengellisyys pahimmillaan ahdistaa, koska emme osaa suhteuttaa kuulemaamme. N...
– Olet tullut hulluksi.

Näin ystävät kommentoivat kuullessaan, että Ülo Niinemägi oli tullut uskoon. 20-vuotias pitkätukkainen hippinuorukainen tunnettiin Tallinnan kaduilla, ja hänen...
UutisetValtakunnansyyttäjä on määrännyt uusia rikostutkintoja liittyen kansanedustaja Päivi Räsäsen kannanottoihin seksuaalisuudesta.

Kyseessä ovat hänen lausumansa kommentit Ruben...
Muut– Kun käsite ”woke” alunperin otettiin käyttöön mustien kansalaisoikeusliikkeissä, sillä tarkoitettiin ainoastaan sitä, että henkilö tiedostaa sosiaaliset epäoikeudenmukaisuudet.
– Siinä...
UutisetHallitukselle on jätetty kirjallinen kysymys koskien vakaumukseen liittyvää syrjintää työhaastattelussa, uutisoi KD-lehti.
Pia Rendic kirjoitti seurakuntalainen.fi-uutissivuston blogissa...
UutisetHelluntaikirkon johtaja Mika Yrjölä kysyy kantelutekstissään, onko valtakunnansyyttä ”syyllistynyt toiminnallaan uskonnonvapauden ja sananvapauden rajoittamiseen tai sen yritykseen.”
”Tul ny sääki kirkkoo!” – Porin helluntaiseurakunnassa tavataan kuukausittain uusia ihmisiä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja