G-Powered tekee paluun

- Haluamme kertoa, kuinka paljon Jeesus meitä rakastaa ja kuinka paljon me kaikki tarvitsemme häntä elämäämme, Kimmo Korpela toteaa.
- Haluamme kertoa, kuinka paljon Jeesus meitä rakastaa ja kuinka paljon me kaikki tarvitsemme häntä elämäämme, Kimmo Korpela toteaa.

Kotimaisen kristillisen eurodancen uranuurtaja G-Powered tekee paluun parin hiljaisemman vuoden jälkeen.

 

Tuottaja Kimmo Korpelan mukaan tavoitteena on kehittyä artistina ja mennä eteenpäin.

 

– Musiikissamme on jatkossakin tuttua soundia, mutta pyrimme ottamaan soundeihin, rytmeihin ja melodioihin vaikutteita valtavirran pop-musasta. Näin pysymme kehityksen kärjessä, Korpela linjaa.

 

G-Poweredille on ollut alusta lähtien tärkeää tehdä rohkaisevia ja innostavia sanoituksia.

 

– Haluamme kertoa, kuinka paljon Jeesus meitä rakastaa ja kuinka paljon me kaikki tarvitsemme häntä elämäämme, Korpela juttelee.

 

– Sanoituksemme käsittelevät jokaiselle tuttuja haasteita ja tuovat esiin sitä, ettemme ole niiden kanssa yksin. Saamme turvata Taivaalliseen Isäämme jokaisessa elämäntilanteessa. Hän kuuntelee ja rakastaa meistä jokaista.

 

 

Kuulija kohdataan keikoilla

G-Powered ei ole tehnyt muutamaan vuoteen uutta musiikkia, mutta keikkoja on ollut satunnaisesti.

 

– Keikat ovat olleet meille aina erittäin tärkeitä. Siellä voi aidosti kohdata kuulijoita ja olla välittämässä sitä sanomaa, johon koko musiikkimme perustuu. Keikoilla on myös rohkaisevaa kuulla, kuinka Herra on koskettanut joitain musiikkimme kautta.

 

Vuonna 2006 perustetun yhtyeen laulajana toimi pitkään Miia Rautkoski. Häntä seurasi   Susanna Korhonen. Korpelan mukaan G-Poweredissa tullaan jatkossa kuulemaan useita vierailevia laulajia.

 

– Biisejä työstetään edelleen yhteisvoimin eri tuottajien kanssa. Näin saadaan hyvistä ideoista paras mahdollinen lopputulos.

 

 

Uutta energiaa

G-Powered on tehnyt runsaan kymmenen vuoden aikana noin 200 keikkaa. Eri puolille Suomen suuntautuneiden konserttien lisäksi esiintymisiä on ollut joitain kertoja ulkomailla.

 

Korpela kertoo, että muutama vuosi sitten hänen elämäänsä alkoi kasautua liian paljon keskeneräisiä ja kuormittavia asioita.

 

– Samoihin aikoihin perheeseen oli tullut pari pientä lasta, jotka veivät yöunia useamman vuoden ajan. Valtavan työkuorman ja väsymyksen keskellä jouduin käymään hyvinkin syvissä vesissä. Uuden musiikin tuottamiseen ei ollut tarjolla yhtään energiaa.

 

– Onneksi sain kaiken aikaa luottaa siihen, että elämälläni on tarkoitus ja asiat ovat Herran hallussa. Mitä heikompi itse olin, sitä enemmän sain turvata Jeesukseen ja pyytää häneltä apua. Monessa tilanteessa vain rukous auttoi.

 

 

Lupa olla tauolla

Syksyllä 2015 Korpela antoi musantekolaitteet lainaksi toiselle tuottajalle – keikkalaitteet hän piti itsellään.

 

– Tuolloin annoin itselleni viimein luvan pitää taukoa uuden musiikin tuottamisesta. Oli tärkeää levätä ja odotella, että fiilis musiikin tekemiseen syttyisi taas. Nyt siihen on jälleen uutta energiaa ja hain musantekolaitteet takaisin.

 

Korpelasta on ollut mielenkiintoista seurata, miten elektroninen musiikki on ollut Suomessa nousussa viime vuosina.

 

– Voidaan puhua jopa ysäribuumista. G-Poweredin musiikki on ollut tyylillisesti juuri ysäriä.

 

Korpelan mukaan kirkollisella puolella ei edelleenkään suomenkielistä eurodancea liiaksi ole.

 

– Meidän on siis korkea aika tulla takaisin ja tehdä uutta musaa, mies sanoo hymyillen.

 

 

G-Poweredilla on ryhmä Facebookissa.



Juhana Unkuri




40/2017

TeemaVasta kun seurakunta tajuaa rikkinäisyytensä, siitä voi tulla parantava yhteisö.
TeemaNoora Nätkin ei luule enää, että kaikkien tunteiden täytyy johtaa toimintaan.
TeemaHomoseksuaalisuuden syntyyn vaikuttavat monet tekijät.
UutisetProfessorin mukaan sukupuolikäsityksiä koskeva ”arvohuuhtelu” ei tule jäämään vaille vakavia seurauksia.
PääkirjoitusVanhan sananparren mukaan ainoa pysyvä asia nykymaailmassa on muutos. Muutos tarkoittaa tapahtumasarjaa, jonka seurauksena jokin asia tulee toisenlaiseksi kuin se oli ennen. Muutosten edess...
Miten onSyyspäivät tuntuvat tulevan kesän jälkeen monille helluntaiseurakuntien pastoreille ja vastuunkantajille yllätyksenä. Turussa vastaanotettiin ilmoittautumisia pitkään deadlinen jälkeen....
UutisetOriveden seurakunnissa uskotaan, että toimiva yhteistyö mahdollistaa isommat yhteistapahtumat myös jatkossa.
UutisetLapinlahden Yhteyspäivillä 21.–24. syyskuuta pohdittiin tänä vuonna reformaation vaikutuksia ja juhlittiin maamme satavuotista itsenäisyyttä.


Vieraileva pastori J...
UutisetNähdyksi ja kuulluksi tulemisen tarve yhdistää ihmisiä.
UutisetPastorit Jyrki Palmi ja Hannakaisa Shehu puntaroivat helluntailaista identiteettiä RV-TV:n keskustelussa.


Ovatko helluntailaiset kateellisia esimerkiksi vapaakirk...
UutisetLuterilaisessa kirkossa vieroksutaan nykyisin tuomio-alkuisia sanoja, kuten tuomiokapituli, tuomiorovasti, tuomiokirkko ja tuomiokirkkoseurakunta. Asia selviä Kirkkohallituksen kyselystä...
UutisetEgyptiläissyntyisen islam-asiantuntijan analyysi Euroopan terrori-iskujen taustoista osoittautui huippuajankohtaiseksi.
UutisetUkrainan evankelisten kirkkojen yhdessä järjestämä reformaation merkkivuoden suurtapahtuma kokosi vähintään 150 000 ihmistä Ukrainan pääkaupunkiin Kiovaan.


Tapaht...
UutisetTunnettu yhdysvaltalainen evankelinen vaikuttaja Ed Stetzer on pahoillaan siitä, että joidenkin kristittyjen viljelemät maailmanlopun ennustukset vievät huomion maailman todellisilta kri...
UutisetArgentiinan presidentti Mauricio Macri on kiittänyt maan evankelisia kristittyjä näiden toiminnasta maan hyväksi. Reformaation merkkivuoden kunniaksi järjestetyssä konsertissa puhunut Ma...
MuutExit on eräänlainen kansanliike, joka vetää esiintymispaikat täyteen muutaman vuoden välein toistuvilla juhlakiertueillaan.


Yhtyettä pidetään historiansa perusteel...
KolumniHengellisissä piireissä suhtaudutaan usein masennukseen oudolla tavalla: kiirehditään selittämään, ettei se ole sairaus. Ilmeisesti ihmiset, jotka näin sanovat, haluavat lohduttaa masentune...
MuutMillainen on Pyhän Hengen vaikuttama uskon armolahja? Voiko siinä harjaantua tai voiko usko kasvaa?
MuistolleKauko Hostikka syntyi Karhulassa joulukuussa 1928 viisilapsiseen perheeseen. Perheen elämä oli niukkaa. Uskovat vanhemmat kasvattivat lapsiaan rukoillen.


Varttues...
PakinaOnnellinen parisuhde vaikuttaa kaikkeen hyvinvointiin. Se näyttäisi vaikuttavan myönteisesti jopa ihmisen terveydentilaan. Ollakseen onnellinen parisuhteessa ihmisen tulisi olla tasapain...
ArtikkelitMusiikilla on helluntaiherätyksen alkuajoista lähtien ollut iso merkitys jumalanpalveluksissa. Suomessa jo herätyksen alkumetreillä koottiin tietenkin heti lauluvihko, josta Barratin vie...
UutisetFida Health Promotion -työn koordinaattorit Markku ja Marketta Helin toivovat saavansa Valintojen polku -tapahtumalle yhä enenevää jalansijaa Suomessa.
PikavisiittiKirjailija-kuvataiteilija Kaisu Rissanen on elämänsä aikana kirjoittanut noin 75 kirjaa ja kirjasta sekä maalannut tauluja ainakin yhtä kauan.
MuutWycliffe Raamatunkääntäjien Sanalla Sanoen -lehdessä (9/2017) toiminnanjohtaja Hannu Sorsamo pohtii kehitysyhteistyön ja lähetystyön erottamisesta aiheutuvaa ongelmaa.


– Lukuta...
MielipideKiitos Martti Ahvenaiselle hyvästä ja terveestä kirjoituksesta Ristin Voiton Lukijalta-palstalla (RV 36). Olen itse nuori uskova aikuinen ja miettinyt samoja asioita.


Olen...
MielipideOlen erittäin huolestunut helluntailiikkeen nykytilasta luettuani joitakin kannanottoja homoudesta.


Peter Mata kirjoitti Lukijaltapalstalla kaksoismoraalista (RV 25...
MuutYhtyeen sanoituksista löytyvät elämän eri haasteet ja Taivaan Isän apu.
MuistolleÄitimme Annikki Sormunen (os. Ahvenainen) syntyi 2.8.1930 Jyväskylän maalaiskunnassa uskovaan kotiin ja tuli jo 16-vuotiaana uskoon, kävi kasteella ja liittyi Toivakan helluntaiseurakunt...
MuutLapin luonnossa ja tuntureilla voi nähdä jotakin siitä, mitä Jumala on, tietää Heikki Korppi.
Ristin Voiton verkkosisältö nyt Ajassa-lehdessä – diginäköislehti päivittyy toistaiseksi tutulle paikalle ristinvoitto.fi:hin
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan