Seurakunnilla yhteinen missio Vaasassa

- Pastoreina meillä on erittäin hyvä keskinäinen yhteys. Myös tapahtuman järjestämisessä voimme toimia yhdessä tehokkaammin ja taloudellisemmin, Tero Koivisto (vas.) ja Stefan Sigfrids iloitsevat.
- Pastoreina meillä on erittäin hyvä keskinäinen yhteys. Myös tapahtuman järjestämisessä voimme toimia yhdessä tehokkaammin ja taloudellisemmin, Tero Koivisto (vas.) ja Stefan Sigfrids iloitsevat.

Vaasan suomen- ja ruotsinkielisten helluntaiseurakuntien pastorit Tero Koivisto ja Stefan Sigfrids ovat innoissaan tulevasta kaupunkimissiosta.

 

Seurakuntien yhdessä valmistelema Parasta Vaasalle -evankelioimistapahtuma järjestetään paikallisen aikuiskoulutuskeskuksen Vamian tiloissa 8.–10. syyskuuta. Se suuntaa seurakuntien voimavarat kaupunkilaisten tavoittamiseen ja on osa Parasta Suomelle -kampanjaa.

 

– Seurakuntia on jo kuukausien ajan valmennettu kampanjaan, pastorit kertovat.

 

– Haluamme yhdessä vahvistaa ulospäin suuntautuvaa työtä ja toimia oman kotikaupunkimme parhaaksi.

 

Vaasassa jaetaan 24 000 Hyvä Sanoma -lehteä suomenkielisiin talouksiin. Tapahtuman markkinoinnissa hyödynnetään myös alueen lehtiä, paikallisradiota, Radio Deitä ja sosiaalista mediaa.

 

– Lisäksi rohkaisemme seurakuntalaisia kutsumaan ystäviään mukaan tilaisuuksiin, Tero Koivisto toteaa.

 

Parasta Vaasalle -tapahtumassa Sanaa julistavat pastorit Mika Yrjölä ja Martti Kallionpää. Musiikkivastuussa ovat Petri ja Caroline Kosonen sekä Ichtys-gospelkuoro.

 

Lauantaina järjestetään Jippiikuoron Ristin maa -perhekonsertti, jolla juhlistetaan Suomen satavuotista itsenäisyyttä.

 

 

Leevi Launonen

 



Muut
35/2017

MuutPersialainen käskynhaltija Tattenai on yksi uusimmista Vanhan testamentin henkilöistä, jonka historiallisuus on osoitettu myös Raamatun ulkopuolisista lähteistä. Kyseisestä käskynhaltija...
MuutKlassikkokirjailija puhui suurella äänellä pienistä ihmisistä.
MuutAvioliittoleiri Pieksämäellä lähensi Juha ja Aino-Kaisa Auvista (yle.fi 20.8.).



– Kyllähän mulla on tullut katkeroitumista vuosien saatossa, eikä ne ihan yhdellä leirill...
MuutUuden lapsityömuodon tavoitteena on tuoda lisätä ylistykseen luovuutta ja lapsille luontaista toiminnallisuutta.
Ristin Voiton verkkosisältö nyt Ajassa-lehdessä – diginäköislehti päivittyy toistaiseksi tutulle paikalle ristinvoitto.fi:hin
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan