SEA: Lue Raamattua ja soita läheisellesi

Suomen Evankelinen Allianssi rohkaisee kristittyjä välittämään ympärilleen evankeliumin toivoa nyt, kun ihmiset ovat huolissaan ja peloissaan koronaviruksen takia.

 

– Koska sinulla on lähiviikkoina todennäköisesti enemmän aikaa kotona, lue paljon Raamattua, SEA kirjoittaa tiedotteessaan.

 

– Etsi Jumalan lupauksia ja rohkaisua, jotta hänen rakkautensa saa voittaa pelot, huolet ja hysterian. Luota kaikessa yksin Jumalaan.

 

Myös rukoukseen kehotetaan.

 

– Vietä aikaa rukouksessa maailmanlaajuisen tilanteen, koronatartunnan saaneiden, terveydenhoitohenkilökunnan ja päättäjien puolesta päivittäin esimerkiksi kello 7 ja 19.

 

Kotonakin ollessa voi pitää yllä kontaktia toisiin.

 

– Soittele sukulaisillesi ja tutuillesi. Kysy ja kuuntele ihmisten huolia koronaan liittyen ja kerro heille oman elämäsi esimerkein, minkä turvan ja luottamuksen Jeesus antaa sinulle. Tarjoa rukousta heidän puolestaan.

 

– Jaa sosiaalisessa mediassa linkkejä seurakuntien nettitilaisuuksiin ja hengellisille sivuille, jotta ilosanomaa ja lohdutusta etsivän on helppo löytää ne. Nyt ihmisillä on avoimuutta ja aikaa kuunnella ja lukea Jumalan sanaa.

 

Suomen Evankelinen Allianssi kehottaa niin ikään noudattamaan viranomaisten määräyksiä ja auttamaan viruksen torjunnassa vastuullisella toiminnalla.

 

– Jumala rakastaa jokaista ihmistä ja tahtoo, että kaikki pelastuisivat. Hän kääntää myös pahan koronapandemian palvelemaan ikuista hyväänsä, mutta on meidän kristittyjen tehtävä kertoa evankeliumi ihmisille, SEA muistuttaa.

 

– Jumala ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan meidän tulee rakkaudella ja hänen voimallaan todistaa rohkeasti Herrastamme. Hän varjelee meidät kaikelta pahalta ja suojelee koko elämämme.

 

Suomen Evankelinen Allianssi on kristittyjen yhteysverkosto, jossa suomalaiset kirkkokunnat, seurakunnat ja järjestöt vapaakristillisistä liikkeistä luterilaisiin vahvistavat kristittyjen yhteyttä, edistävät lähetyskäskyä ja toimivat yhteisenä äänenä.




34/2016Sateet

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja