Sunnuntai 9. toukokuuta.
Nimipäivää viettää Timo, Dennis

Ramadan alkoi, kristittyjä kutsutaan rukoilemaan – erityisaiheena muslimitaustaisten kristittyjen kasvaminen uskossa

Muslimien pyhä kuukausi, ramadan, alkoi tänään, ja kristittyjä kannustetaan rukoilemaan nyt erityisesti islamilaisen maailman puolesta. Rukousaika kestää 12. toukokuuta asti.

– 30 päivää rukousta muslimimaailman puolesta on opas, joka ohjaa rukoilemaan täsmällisesti ja ymmärtävästi muslimien, hindujen ja buddhalaisten puolesta sekä heidän keskuudessaan tehtävän lähetystyön puolesta, kertoo suomenkielisen oppaan puuhamies Timo Keskitalo .

Kristillinen kirkko kasvaa erityisesti iranilaisten ja afgaanien keskuudessa kohisten. Erityinen rukousaihe tänä vuonna on kääntyneiden kasvaminen kristittyinä.

– Afgaaneja tulee uskoon varsinkin lähialueilla, eli Iranissa, Turkissa, Pakistanissa ja Intiassa. Nyt on tärkeä rukoilla, että herätys saisi paimenet, jotka ohjaavat uusia kristittyjä kasvamaan uskossa, Timo Keskitalo sanoo haastattelussa pray.fi-sivulla.

Rukousoppaan tuottavat Suomen lähetysneuvosto ja Suomen Evankelinen Allianssi. Suomenkielisen version voi tilata joko paperisena tai sähköisenä osoitteesta . Ilmainen englanninkielinen versio on nettiosoitteessa .

 

Anna VuorinenUUTISET