Yli puoli miljoonaa vedonnut kristityn pakistanilaisäidin puolesta

Runsaat 540 000 ihmistä on allekirjoittanut kansalaisadressin, jolla pyritään saamaan Pakistanin hallitus kumoamaan kristitylle äidille langetettu hirttotuomio.

Viiden lapsen äiti Asia Bibi sai vuosia sitten kuolemantuomion profeetta Muhammedin pilkkaamisesta. Christian Todayn mukaan syyte on väärä. Bibi on istunut seitsemän vuotta vankilassa odottamassa tuomion täytäntöönpanoa. Hänen viimeisintä muutoksenhakuyritystään lykättiin lokakuussa.

Kansalaisadressin vireille laittanut Amerikan Center for Law and Justice (ACLJ) on toistuvasti yrittänyt saada kumottua Bibin virheellisen tuomion. ”Tätä uutta viivytystä Asian tapauksessa ei voi hyväksyä. –– Asian pidättäminen, vankeus ja kuolemantuomio rikkoo kansainvälisiä sopimuksia, jotka Pakistan on vahvistanut varauksetta”, ACLJ summaa tuoreessa kirjeessään suurlähettiläälle.

Muslimivaltaisessa Pakistanissa suurin osa kristittyjen saamista jumalanpilkkasyytöksistä on tekaistuja ja perustuu virheellisiin tutkintoihin ja oikeusistuntoihin.

– Asian ainoa rikos oli se, että hän vahvisti uskovansa Jeesukseen Kristukseen, ACLJ:stä todetaan.


51

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja