Wilkerson: Suomi on viritetty herätystä varten

Kuvassa pastori Gary Wilkerson vaimonsa Kellyn kanssa. Aviopari saapuu Suomeen huhtikuussa.
Kuvassa pastori Gary Wilkerson vaimonsa Kellyn kanssa. Aviopari saapuu Suomeen huhtikuussa.

Helsingin Saalem-seurakunta pitää neljännen johtajuuskonfe­renssinsa 10.–11. huhtikuuta. Sen pääpuhujaksi tulee yhdysvaltalai­nen pastori ja kirjailija Gary Wil­kerson.

 

Gary Wilkerson johtaa The Springs Churchia Yhdysvaltain Colorado Springsissä sekä isän­sä David Wilkersonin perusta­maa kansainvälistä World Chal­lenge -järjestöä. Hänet tunnetaan ru-kouksen miehenä, joka on kir­joittanut aiheesta myös teoksen Taivaallinen esirukoilija (2006).

 

Johtajuuskonferenssissa puhu­taan uudistamisen vaikeudesta ja herätyksen toivosta, ja sen tar­koituksena on saada uskovat liik­keelle voittamaan Suomen kau­punkeja Jeesukselle.

 

– Suomi on viritetty herätystä varten, ja olen etuoikeutettu saa­dessani olla edes pieneltä osalta mukana siinä, Gary Wilkerson sa­noo.

 

Saalemin johtajuuskonferens­sissa opettavat myös pastori Tim Dilena sekä Mika ja Rommy Yrjölä. Konferenssi on pääosin maksullinen ja vaatii ennakkoil­moittautumisen. Kaikille avoimet yleisötilaisuudet pidetään 11. ja 12.4. iltakuudelta.

 

 

 

Ruut Ahonen




51

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja