Valojuhla Halloweenin rinnalla Kauhavalla

Toiminnalliset rastit sisällä ja ulkona varmistivat, että hauskaa tekemistä riitti kaikille.
Toiminnalliset rastit sisällä ja ulkona varmistivat, että hauskaa tekemistä riitti kaikille.

Kauhavalla järjestettiin toista vuotta peräkkäin kaupungin Halloween-illan yhteyteen Valo voittaa -tapahtuma. Seurakuntien yhteinen valojuhla pidettiin helluntaiseurakunnassa, ja se tarjosi monille lapsiperheille toivotun ja kilpailukykyisen vaihtoehdon kaupungilla oleville velhokahviloille noita-asusteineen.

 

Nyyttäritarjoilu ja toiminnalliset rastit sisällä ja ulkona varmistivat, että kaikille riitti hauskaa tekemistä. Hartaushetki hiljensi hetkeksi niin isot kuin pienetkin Valo voittaa -sanoman äärelle.

 

Halloweenille vaihtoehtoisen tapahtuman suosiosta kertoo lähes sata paikalle kerääntynyttä lasta ja aikuista sekä monien vanhempien antamat palautteet.

 

– Saimme tapahtuman järjestämisestä useita kyselyitä jo hyvissä ajoin syksyllä, kertoo tapahtumaa puuhannut Minna Pollari helluntaiseurakunnasta.

 

– Vanhemmat olivat jälleen kiitollisia, että järjestimme turvallisen tapahtuman ilman pelottavina pidettäviä Halloween-ohjelmia, Pollari kokoaa tämänvuotisen palautteen.

 

 

Janne Lahti

 




34/2016Sateet

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja