Uuden sukupolven videopalvelu Janoinen lammas pureutuu kristinuskon suuriin kysymyksiin

Janoinenlammas.fi-sivusto toimii helposti niin tietokoneessa kuin älypuhelimella.
Janoinenlammas.fi-sivusto toimii helposti niin tietokoneessa kuin älypuhelimella.

Suomeen on avautunut ensimmäinen kristinuskon perusteita käsittelevä videopalvelusivusto, . Jo ennen koronaa alkanut projekti pyrkii tekemään kristinuskoon ja Raamattuun tutustumisen mahdollisimman helpoksi ja huomioimaan erityisesti ihmisiä, joita ei tavallisissa seurakunnan tilaisuuksissa näy.

 

Palvelussa on yli sadan videon arkisto. Eri teemoihin tutustuminen ei edellytä kirjojen lukemista tai perehtyneisyyttä, vaan lyhyet noin 3–6 minuutin videot kertovat pelkistetysti oleellisen kustakin aiheesta.

 

Videot eivät kaihda vaikeidenkaan kysymysten käsittelemistä.

 

Puhujina videoilla kuullaan kokeneita opettajia, kuten teologian tohtori Eero Junkkaalaa ja teologi Leif Nummelaa. Puhujavalikoima ja videotarjonta laajenee ajan myötä.


Janoinen lammas -sivuston taustalla on Suomen Liikemiesten Lähetysliiton yhteydessä toimiva Next Billion -tiimi, jonka päämääränä on saada ihmiset kiinnostumaan elämän suurista kysymyksistä nykyaikaisen teknologian keinoin.

 

 

 

Anna Vuorinen




34/2016Sateet

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja