Tukikohta-seurakunta järjesti onnistuneen perhetapahtuman

Toiminnallinen sunnuntaitempaus kiinnosti niin isiä, äitejä kuin lapsia ja isovanhempia. Kuva: Mikko Jokisaari
Toiminnallinen sunnuntaitempaus kiinnosti niin isiä, äitejä kuin lapsia ja isovanhempia. Kuva: Mikko Jokisaari
Etelä-Kuopion alueella muutaman vuoden toiminut 80 jäsenen innokas helluntaiseurakunta kutsui paikkakuntalaisia koolle Kevättä ilmassa -tapahtumaan sunnuntaina 17. huhtikuuta.

Martti Ahtisaaren koulun aulassa ja pihapiirissä vallitsi iloinen tekemisen meininki lasten hyppiessä pomppulinnassa, kiertäessä keppihevosrataa ja askarrellessa pelien ja laitteiden parissa. Kolmituntisessa tapahtumassa tarjottiin myös herkullisia grillimakkaroita.

– Halusimme vain tulla ihmisten keskelle ja osoittaa heille ystävyyttä ja rakkautta, mutta nyt emme saarnanneet tai järjestäneet minkäänlaista perinteistä ulkoilmakokousta. Toki seurakuntamme nuoret lauloivat muutamia reippaita laulujaan, kertoo pastori Mikko Jokisaari.

Alueen postilaatikoihin oli jaettu noin 2 000 tapahtumakutsua. Jokisaaren mukaan seurakunta yllättyi myönteisesti, kun tapahtuma tavoitti noin 200 eri-ikäistä.

– Monet kyselivät, missä näin ystävällinen seurakunta kokoontuu ja voiko sinne tulla ”ihan tällainen tavallinen ihminen” tutustumaan toimintaan.


Juhani Happonen


34/2016Sateet

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja