Tellus rakentaa siltoja

Lähetystyössä tarvitaanuutta näkyä lähteä ja lähettää, ja tähän pyritään vastaamaan jälleen ensi maaliskuussa järjestettävässä Tellus-lähetyskonferenssissa. Konferenssin isäntänä toimii tämän vuoden tapaan Lahden helluntaiseurakunta.

Kaksipäiväisen tapahtuman tarkoituksena on tarjota osallistujille inspiraatiota, verkostoja ja Jumalan läsnäoloa sekä rakentaa siltoja seurakuntien ja lähetysjärjestöjen välille. Ensimmäinen ohjelmapäivä onkin kohdistettu erityisesti seurakuntien vastuunkantajille ja lähetystyöntekijöille. Mukaan kutsutaan myös lähetysveteraaneja jakamaan kokemustaan nuoremmille sukupolville.

Tapahtuman pääpuhujaksi on kutsuttu turkkilaissyntyinen Isik Abla. Hän koki lapsuudessaan ja myöhemmin avioliitossaan paljon väkivaltaa ja ajautui lopulta itsemurhan partaalle, kunnes löysi Jeesuksen. Uskoon tultuaan Ablasta on tullut muslimimaailman evankelista sekä suosittu tvohjelmien juontaja ja sosiaalisen median vaikuttaja.

Tapahtuman organisoinnista vastaavat Fida, Avainmedia ja Lahden helluntaiseurakunta.

www.telluskonferenssi.fi


34/2016Sateet

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja