Tarjolla huipputason soittokuntamusiikkia

Tunnettu kapellimestari Stuart Hall johti soittokuntaa lauantaina Tampereella. Sunnuntaina musiikista päästään nauttimaan Jyväskylässä.  Kuva: Juha Katajisto
Tunnettu kapellimestari Stuart Hall johti soittokuntaa lauantaina Tampereella. Sunnuntaina musiikista päästään nauttimaan Jyväskylässä. Kuva: Juha Katajisto

Suomessa kuullaan viikonloppuna 28.–29.5. harvinaista musiikkikokoonpanoa. Tampereella ja Jyväskylässä esiintyy 45-henkinen soittokunta, joka muodostuu Pelastusarmeijan soittajien lisäksi eri seurakuntiin kuuluvista muusikoista. Mukana on puhaltajia Suomesta, Virosta ja Iso-Britanniasta.

 

Soittokunnan johtajana toimii sotilas Stuart Hall, joka on Maidenheadin soittokunnan kapellimestari ja myös tunnetun International Staff Bandin soittaja.

 

Seurakuntarajoja ylittävä huipputason kokoonpano esiintyy kahdessa ulkoilmatapahtumassa Tampereella ja Jyväskylässä sekä helluntaiseurakunnan ja Pelastusarmeijan yhteisessä musiikkipainotteisessa jumalanpalveluksessa. Ulkoilmatapahtumissa on tarjoilua, ja Aikamedian myyntipisteestä on saatavilla muun muassa komentaja Dick Krommenhoekin uutta albumia Let him do a miracle in you.

 

– Tarkoituksena ei ole vain tarjota soittokuntamusiikkia tai yhteiskristillistä kulttuuria, vaan tässä mennään sanoma edellä, pelastussotilas Osmo Halonen tiivistää tapahtuman mission.

 

Soittokunta esiintyi lauantaina Tampereella Kuninkaankadulla järjestetyssä ulkoilmakonsertissa. Sunnuntaina 29.5. se esiintyy Pelastajan Veri – Blood of the Saviour -tapahtumassa Jyväskylän helluntaiseurakunnassa klo 11 (Lyseonkatu 3) ja sen jälkeen Kauppakadulla Kompassissa klo 14–16.

 




34/2016Sateet

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja