"Tämä saattaa olla ratkaiseva sukupolvi" – Tellus 2021 varustaa niin lähtijöitä kuin lähettäjiä

Tellus-lähetyskonferenssi pidetään tänä vuonna verkossa. Tulevana lauantaina 27. maaliskuuta yhteistyössä Helsingin Saalemin, Avainmedian, IK-opiston ja Fidan kanssa järjestettävä tapahtuma puhuttelee niin lähetyspolulle aikojaa, lähtijää kuin lähettäjääkin. Näihin näkökulmiin on panostettu erityisesti kanavatarjonnassa.

– Verkkotapahtuma mahdollistaa sen, että olemme voineet kasvattaa kanavasisältöä aiempaa suuremmaksi, Fidan seurakuntayhteyksien päällikkö Juha Lehtonen iloitsee.

Kanavista löytyy kohdennettua sisältöä niin lähettäjälle, lähetyspolun alussa olevalle kuin lähetystyössä jo toimivalle. Kanavat ovat vapaasti katsottavissa tapahtumapäivästä alkaen seuraavaan Tellukseen saakka.

– Lähetystyö on kaikkien ikäluokkien, kansojen ja kulttuurien tehtävä. Rukouksemme on, että verkkotapahtuma saisi innostaa ja varustaa ihmisiä laajasti, Lehtonen visioi.

Lähetyskonferenssin teemana on Tämän sukupolven aikana.

– Monissa seurakunnissa on enemmän ihmisiä, tekniikkaa ja taloudellisia resursseja kuin koskaan aiemmin. Haluamme kysyä rohkeasti: mitä voimme tehdä, että evankeliumi saavuttaisi koko maailman tämän sukupolven aikana? Vastaus tähän kysymykseen ei varmasti ole helppo, mutta haastaa meitä jokaista pohtimaan omaa osuuttamme Jumalan missiossa, Lehtonen pohtii.

– Tämä saattaa olla se sukupolvi, joka ratkaisee Jeesuksen lähetyskäskyn loppuun saattamisen, Saalem-seurakunnan johtaja Mika Yrjölä Tellus-tiimistä täydentää.

 

Hannele Kärkkäinen

 

Tellus-lähetyskonferenssi verkossa la 27.3.2021. Kanavat klo 16–19, iltajuhla klo 19. Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. Lue lisää: 
11/2021

UutisetTellus-lähetyskonferenssi pidetään tänä vuonna verkossa. Tulevana lauantaina 27. maaliskuuta yhteistyössä Helsingin Saalemin, Avainmedian, IK-opiston ja Fidan kanssa järjestettävä tapahtuma puhutt...
OSASTOT
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja
Tutkimus: Kutsumustyössä myös haittoja