"Tämä paikka on ollut monille se Damaskoksen tie" – Exit huipensi juhannuspäivän Keuruulla

– Minulle kerrottiin aina, että Exitin pitäisi joskus mennä [Juhannuskonferenssiin] Keuruulle, koska siellä on 7 000 kuuntelijaa – vaikka siellä aina sataakin. Nyt näistä mikään ei näytä pitävän paikkansa, Pekka Simojoki tervehti juhannusillan yleisöä Keuruulla Exitin keikan alussa.

Paikalle juhlateltan ulkopuolelle oli tullut arviolta noin 300 kuulijaa, ja suurimman osan yleisöstä bändi tavoitti verkkoyhteyden kautta. Konsertissa kuultiin sekä yhtyeen klassikkokappaleita että uudempaa mutta tutuksi tullutta tuotantoa, kuten keikan alkuvaiheessa kuultu Damaskoksen tie.

– Tämä paikka on ollut monille Damaskoksen tie, jossa on koettu iso käänne elämässä, Simojoki spiikkasi kappaleen sisään Nettikonffan live- ja nettiyleisölle.

Exit on Suomen tunnetuimpiin kuuluva gospelyhtye, joka on toiminut 34 vuotta.

Bändin nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Pekka Simojoen lisäksi Timo LuotoMatti PuttonenTimo JouppiJari Levy (kuvassa etualalla), Jarkko JouppiMarkku Perttilä sekä Juha ”Murkku” MerikallioJuha ”Juhis”Lehtimäki ja Antti Puurula.




40/201

Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja
Tutkimus: Kutsumustyössä myös haittoja