Tiistai 23. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Yrjö, Jyrki, Jyri, Yrjänä, Jori, Georg, Göran, Örjan Jöran Jörgen, Jörn

Syyspäivät lokakuussa – Strategiatyö jatkuu

Syyspäivätoimikunta, Petri Mäkilä 

Suomen helluntaiseurakuntien vuosittaiset Syyspäivät kokoavat jälleen pastoreita, vanhimpia ja vastuunkantajia ympäri Suomea tänä vuonna Tampereen helluntaiseurakuntaan 6.–8. lokakuuta. 

Syyspäivien valtakunnallinen toimikunta, joka on valmistellut tapahtumaa jo pitkään, on vahvistanut, että tämän vuoden teema on "Uskallamme yhdessä – Mitä seurakuntamme ovat valmiit tekemään uudistuakseen?".

Syyspäivillä halutaan olla kohottamassa katsetta niihin mahdollisuuksiin, joita ympärillä jo on. 

– Uskomme, että toimiessamme rohkeasti yhdessä uudistuksen eteen saamme tulevina vuosina nähdä kastettujen määrän kääntyvän taas nousuun. Uskomme, että kun uskallamme yhdessä ottaa askelia strategiamme mukaisesti, saamme nähdä olevamme valloittavia seurakuntia vuonna 2035, toteaa syyspäivätoimikunnan koordinaattori Jaakko Pasanen

Syyspäivillä halutaan antaa jokaiselle seurakunnalle konkreettisia työkaluja viedä eteenpäin Valloittava seurakunta 2035 -strategiaa. Esille nostetaan esimerkiksi naisten ja miesten palvelutyötä yhdessä sekä soluryhmien, kampusten ja uusien seurakuntien perustamista. Lisäksi Syyspäiville varataan aikaa yhteiselle rukoukselle ja Jumalan etsimiselle henkilökohtaista uudistumista varten.

 



UUTISET