Suosittu nepalilaislaulaja tekee nyt ylistysmusiikkia

Englanninkieliset kristilliset lehdet uutisoivat viime vuoden lopulla ”Nepalin Justin Bieberin” uskoontuloa. Christiansinpakistan.com kertoo, että suosittu folklaulaja Raju Pariyar kuuli Jeesuksesta viime keväänä lentomatkalla Nepalista Intiaan, kun nepalilainen pastori kertoi tähdelle, miten Jumala pelasti hänet ja hänen perheensä.

Pariyar tapasi pastorin uudelleen kesällä, jolloin hän oli valmis ottamaan Kristuksen vastaan. Myös laulajan perhe tuli uskoon.

– Jeesus on muuttanut minut täysin. Jätin aiemmat maalliset toimeni, olen hengessäni  uudistunut ja seuraan Kristusta Pelastajanani, mies kommentoi.

Hindutaustainen Pariyar oli tietoinen uskonsa julki tulon seurauksista. Hän tekee nyt  ylistysmusiikkia ja haluaa tulla tunnetuksi Nepalissa kristittynä laulajana, ”vaikka meillä on haasteita Nepalissa”.

35-vuotiasta Pariyaria on verrattu kanadalaislähtöiseen laulajaan Justin Bieberiin, joka on etenkin viime aikoina puhunut julkisuudessa paljon uskostaan Jeesukseen.


34/2016Sateet

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja