SHK:n puheenjohtajistona jatkaa tuttu kaksikko

Kauko Uusila (oik.) hoitaa myös tänä vuonna Helluntaikirkon hallituksen puheenjohtajan tehtäviä ja Hannakaisa Shehu toimii edelleen varapuheenjohtajana. (Janne Lahti)
Kauko Uusila (oik.) hoitaa myös tänä vuonna Helluntaikirkon hallituksen puheenjohtajan tehtäviä ja Hannakaisa Shehu toimii edelleen varapuheenjohtajana. (Janne Lahti)

Janne Lahti 

Suomen Helluntaikirkon (SHK) hallitus järjestäytyi vuoden ensimmäisessä kokouksessaan Tampereella perjantaina 13. tammikuuta. 

Hallituksen puheenjohtajaksi ja samalla Helluntaikirkon johtajaksi valittiin Oulun Helluntaiseurakunnan johtava pastori Kauko Uusila sekä varapuheenjohtajaksi Tampereen helluntaiseurakunnan pastori Hannakaisa Shehu. Alkanut toimikausi on molemmille toinen peräkkäinen. 

Hallitus nimesi myös työvaliokunnan, joka valmistelee hallituksen kokouksia. Työvaliokuntaa johtaa Hannakaisa Shehu, ja sen työskentelyyn osallistuvat Kauko Uusila, toiminnanjohtaja Esko Matikainen, HS-palvelujen johtaja Janne Lahti, taloudenhoitaja Petri Merisaari sekä hallituksen puolivuotiskaudeksi valittu sihteeri Ari Kattainen

Helluntaikirkon hallituksen asialistalla on tällä hetkellä useita merkittäviä asioita, kuten Helluntaikirkon johtajan valintamenettelyn uudistaminen. 

Hyvä Sanoma ry:ltä siirtyneen toiminnan ja talouden myötä Helluntaikirkon tehtävä niin yhdistys- kuin yhdyskuntapohjalta toimivien seurakuntien palvelemisessa korostuu. Hyvä Sanoma ry yhdistyi osaksi Suomen Helluntaikirkkoa vuoden 2021 lopulla. 
40/201

Toiminnan vilkastumisen myötä yrittäjien maksamat lähetyskannatukset ovat jopa nousussa – Inflaation myötä lähetystyö on kallistunut
Opinnäytetyössä tutkittiin, kenen ääni kuuluu kristillisissä lehdissä
Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa