Senaatintori vaihtuu kotisohvaan – vappuna kristittyjen yhteyttä radion ja tv:n äärellä

Helsingin Senaatintorilla on perinteisesti järjestetty kristittyjen vapputapahtuma ja Jeesus-marssi. Koronapandemian vuoksi tämä ilonpito vaihtuu tänä vuonna useiden radio- ja televisiokanavien välityksellä toteutettavaksi tilaisuudeksi.

– Hienoa, että onnistumme nyt järjestämään historiallisen tilaisuuden, jonka kristilliset mediat toteuttavat yhdessä, kertoo Kirsi RostamoRadio Dein päätoimittaja ja yksi tapahtuman järjestäjistä.

Vappuna toteutettavan rukoustapahtuman teemaksi on valittu Jeesus – toivoa tulevaisuuteen. Mukana ovat evankelista Ilkka Puhakka ja laulaja-evankelista Nina Åström sekä muusikko Henna Nieminen.

Tapahtumaan voi osallistua Radio Dein, Radio PatmoksenTV7:n ja UskoTV:n välityksellä lauantaina 1. toukokuuta kello 13 alkaen.

AlfaTV:llä nähdään tilaisuudesta kooste sunnuntaina 2. toukokuuta kello 9.00 ja 18.30.

Kristittyjen yhteisen vapun järjestävät yhteistyössä Avainmedia, IRR-TV/Mediamissio, Kristityt Yhdessä ry, Radio Dei, Radio Patmos ja Taivas TV7.

 

Anniina Jakonen




40/201

Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja
Tutkimus: Kutsumustyössä myös haittoja