Seminaari ajankohtaisista seksuaalisuuskysymyksistä

Anniina Jakonen 

Iso Kirja -opisto järjestää yhdessä Suomen Helluntaikirkon kanssa 25.–26. tammikuuta seminaarin, jossa käsitellään aikamme seksuaalisuuden haasteiden kohtaamista seurakuntakontekstissa. Seminaari on suunnattu ensisijaisesti seurakuntien pastoreille, vanhimmille ja muille vastuunkantajille. 

– Seminaari pidetään samanaikaisesti Keuruulla IK-opistolla ja Helsingissä Kontulan Metrokappelissa. Tapahtumaan osallistutaan paikan päällä, mutta Metrokappelin ja IK-opiston välillä on videoyhteys, konferenssikeskuksen johtaja Marko Halttunen kertoo. 

Helsingissä seminaari kestää vain keskiviikon, Keuruulla puolestaan viivytään torstaihin. 

– Seminaarissa kuullaan aiheesta opetusta ja puheenvuoroja niin sielunhoidon, lainsäädännön, etiikan kuin kokemusasiantuntijuudenkin näkökulmasta. 

Puhujina ovat Suomen Helluntaikirkon toiminnanjohtaja Esko Matikainen, RV-lehden emerituspäätoimittaja, KT Leevi Launonen, teologian tohtori, tutkija ja ACC:n eettisen toimikunnan puheenjohtaja Harri Koskela, varatuomari, FT Markku Luoma, teologian maisteri, pastori Ari Puonti ja terapeutti, kouluttaja, PhD Ulla Dahlen. Keuruulla seminaaria isännöi Halttunen, Metrokappelissa puolestaan pastori Tomi Kuosmanen. Seminaariin voi ilmoittautua ja ohjelmaan tutustua tarkemmin osoitteessa . 
40/201

Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa
"99 prosenttia ihmisistä saavuttamatta" – Euroopan helluntailiikkeiden yhteinen evankeliontikohde vuonna 2024 on Balkan
Kristillisille toimijoille alkaa kertyä kokemusta äppimaailmasta - Hyvä käytettävyys ja jatkuva kehittäminen julkaisijoiden haasteita