Sana ”kristillinen” tulkittiin loukkaavaksi

Yhdysvaltalainen News Sentinel -paikallislehti hylkäsi heinäkuussa kristillisen kirjakaupan maksullisen mainoksen Tenneesseen osavaltiossa, Charisma News raportoi.

Cedar Springs Christian Store -kirjakaupan omistaja Lois McGinnis jätti toimitukseen 26. heinäkuuta mainoksen, jonka oli tarkoitus ilmestyä 28. heinäkuuta. Kun ilmoitusta ei näkynyt, McGinnisin vaimo soitti lehden mainoksista vastaavalle henkilölle.

– Hän sanoi, ettei mainosta julkaistu, koska se sisälsi loukkaavan sanan. Kysyin, mikä tuo sana oli, ja hän sanoi sen olevan ”kristillinen”, McGinnis kertoo.

Mainostekstin sisältö oli kokonaisuudessaan seuraava: ”Loppuunmyynti Cedar Springs Christian Storen Clinton Highway -myymälässä. Myydään kaikki kauppatavarat, kiintokalusteet ja seinätelineet. Alennusmyynti kestää elokuun 13 päivään asti, puhelin 865.947.XXX.”

Kirjakaupan laittaman Facebook-postauksen seurauksena paikalliset ottivat yhteyttä  Knoxvillen News Sentinel -lehteen, ja lehti pyysi julkisesti anteeksi ”tietojenkäsittelyssä” tapahtunutta virhettään. ”Korjasimme järjestelmässämme olleen teknisen ongelman, ja mainoksen julkaisuaikaa on nyt pidennetty ilman ylimääräistä maksua”, lehti ilmoitti.


51

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja