Puistogospel soi Järvenpäässä

Torstai-iltana Meri-Tuuli Elorinne alias Jippu veti sydämellisen evankelioivan illan. Säestäjänä Anne Niemi. Kuva: Anssi Tiittanen.
Torstai-iltana Meri-Tuuli Elorinne alias Jippu veti sydämellisen evankelioivan illan. Säestäjänä Anne Niemi. Kuva: Anssi Tiittanen.
Puistoblues-tapahtuman aikana järjestettävät Järvenpään helluntaiseurakunnan perinteiset telttajuhlat vaihtuivat pari vuotta sitten Puistogospel-tapahtumaksi.

Tänä vuonna mukaan oli kutsuttu myös alueen muita seurakuntia, ja järjestäjäjoukossa olikin kaksi viikkoa sitten kuuden yhteisön edustus, helluntaiseurakunnan toimiessa tapahtuman primus moottorina.

– On vaikeaa ajatella parempaa tapaa kertoa Jeesuksesta kuin yhdessä toisten kristittyjen kanssa. Se on suuri todistus uskosta osattomille, pastori Vellu Haarala sanoi. 

– Koska Jumalan perhe on suurempi kuin seurakuntiemme muurit antavat ymmärtää, ei myöskään ole parempaa tapaa syventää keskinäistä yhteyttä.

Monipuolinen ohjelma

Aloitusiltana keskiviikkona luterilaisen seurakunnan isännöimässä Blueskirkossa soitti Esa Kuloniemi ja puhujana toimi kirkkoherra Vesa Koivisto.

Muina iltoina teltalla kuultiin muun muassa Jippua, nuorten House bandia, Blues Town Lights -yhtyettä ja Gospel Ridersia. Sunnuntaina aamulla teltalla koettiin muskari Tanjan ja Ninan vetämänä, ja tapahtuma päättyi Chariotsin konserttiin.

600 hengen katsomo oli väljästi täynnä lähes joka ilta.

Anssi Tiittanen



10/2016Kirjallisuus:The

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja