Park 7 julkaisi uuden singlen amerikkalaisen yhtiön kautta

Suomalainen kristillinen pop rock -yhtye Park 7 on julkaissut singlen ”Farewell” kaikissa suoratoistopalveluissa. Yhtye teki kesällä levytyssopimuksen amerikkalaisen Burtonwood Recordsin kanssa. Yhtiön jakelijana toimii Capitol CMG (Universal Music Group). Farewell on tämän yhteistyön ensimmäinen hedelmä.

 

Yhtyeen laulaja-kitaristi Miika Lamminmäki kommentoi uutta kappaletta:

– Minulla pyöri studioon mennessä mielessä ajatus "This is not a farewell”. Niin monet joutuvat kohtaamaan elämässään valtavia haasteita ja jopa luopumaan rakkaista ihmisistä. Ja nämä tavalliset ihmiset selviävät niistä ja pystyvät menemään läpi vaikka harmaasta kiven.

 

Park 7 on aloittanut myös kampanjan liittyen Farewellin julkaisuun: Jos kappale striimataan 100 000 kertaa ensimmäisen viikon aikana, yhtye lahjoittaa 1000 € heille tärkeän yhdistyksen, Iceheartsin, toiminnan tukemiseen. Icehearts tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä urheilun kautta.

 

Yhtyeen rumpali Miika Luomaranta sanoo uutta singleä Park 7:n "kaikkien aikojen julkaisuksi": 

– Julkaisemme parin vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia, ja nyt ensimmäistä kertaa uuden levy-yhtiön kautta. Toivomme kovasti, että kappaleen kuulee mahdollisimman moni ihminen eri puolilla maailmaa.”

 

Farewell-kappaleesta on julkaistu myös musiikkivideo YouTubessa. Miika Lamminmäki kommentoi musiikkivideota:

– Musiikkivideolla on huikeaa päästä syventämään biisin vahvaa tunnelmaa luopumisesta ja haikeudesta sekä vaikeista ajoista selviämisestä. Tuntuu hienolta laittaa yhdessä jenkkilevy-yhtiön ja -jakelijoiden kanssa maailmalle sekä kansainvälisen tason biisi että video, jotka on kuitenkin tuotettu ihan suomalaisin voimin. Meillä on taitoa ja osaamista mihin vaan!

 

Linkki Farewell-kappaleeseen eri palveluissa: 





51

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja