Muutoksia Aikamediassa

Aikamedia Oy:ssa on syksyn aikana toteutettu yhtiön hallituksen 2. syyskuuta hyväksymän strategian mukaisia toimenpiteitä, jotka koskevat liiketoiminnan rakennemuutosta ja palvelujen kehittämistä.

 

Jatkossa Aikamedian musiikki- ja kirjatuotanto yhdistetään, Keuruun myymälä lakkautetaan ja alihankintaverkostoa vahvistetaan. Yhtiö varautuu näkyvissä olevaan kysynnän kasvuun yhteisöviestinnässä ja talouspalveluissa. Myös seurakunnille ja muille yhteisöille tuotetut teknologiapalvelut tulee olemaan uusi merkittävä liiketoiminnan alue.

 

Yksi näkyvä muutos on Keuruun myymälän lakkaaminen 1. marraskuuta lukien. Myymälä palvelee kuitenkin edelleen suurtapahtumissa. Lisäksi verkkokauppapalveluja kehitetään yhä lähemmäksi yksittäisiä kuluttajia ja seurakuntia.

 

– Aikamedian ydinalueena säilyy jatkossakin laadukas kustannustoiminta, toimitusjohtaja Vesa Halonen painottaa.

 

– Yhtenä osoituksena tästä on ensi vuoden alussa perustettava uusi Verso-niminen kasvatus- ja perhelehti.

 

Rakennemuutoksesta johtuen Aikamediassa käytiin alkusyksyllä yt-neuvottelut, joiden tuloksena kolmen henkilön työsuhde päättyy. Johtoryhmän uusi kokoonpano ja vastuualueet esitellään ensi viikon RV-lehdessä.

 

 

Leevi Launonen

 




34/2016Sateet

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja