Mitä haluat kysyä Ninalta?

Nina Åström on tunnettu kokkolalainen artisti ja evankelista. Hän on edustanut Suomea vuoden 2000 euroviisuissa, tehnyt 14 levyä, esiintynyt noin 30 maassa konserteissa ja televisiossa yhteensä miljoonille ihmisille.

Kiintoisa osa Åströmin uraa ovat levytykset Yhdysvalloissa, kiertueet Euroopassa ja vierailut muun muassa Venäjän vankiloihin. Kultalevyn hän sai Hilja Aaltosen teksteihin sävelletyillä lauluilla vuonna 2014.


Saatko kuulijoiltasi palautetta, Nina Åström?

– Kyllä saan, ja se on minulle äärettömän tärkeää. Saan palautetta sekä suoraan esiintymistilanteessa että myöhemmin esimerkiksi keikan päätyttyä tai sähköpostin ja Facebookin kautta. Konsertissa kuulijat antavat palautetta myös omalla reagoinnillaan.


Mikä vuorovaikutuksessa yleisön kanssa on sinulle tärkeää?

– Minulle laulaminen ja puhuminen ovat kommunikointia kuulijoiden kanssa. Tähtään aina esiintymisessä siihen, että tilanteesta tulisi yhteinen – sellainen, jossa jaetaan kaikkea sitä, mitä Jeesus on ja mitä Pyhä Henki haluaa puhua meille.

– Tapahtuipa vuorovaikutusta sitten missä muodossa tahansa, toivon, että sillä olisi myönteinen merkitys myös iankaikkisuuden näkökulmasta katsoen. Iloitsen aina siitä, kun joku esimerkiksi tulee uskoon, rakentuu Jeesuksen tuntemisessa ja kun tavalla tai toisella voimme yhdessä edistää sitä, mitä Jeesus haluaa tuoda meidän elämäämme.


Aikamedia julkaisee ensi syksynä kirjan, joka kertoo elämästäsi ja urastasi. Kirjassa Nina Åström Toisin silmin on myös erityinen osio, jossa vastaat kuulijoidesi lähettämiin kysymyksiin. Mikä merkitys tällä on?

– Haluamme saada kysymysten avulla lisäideoita siihen, mitkä asiat voisivat olla musiikkini kuuntelijoiden kannalta kiinnostavia ja rakentavia ottaa esille. Pyrin sitten tuossa tulevassa kirjassa käsittelemään niitä jossain muodossa.

– Muutenkin kommunikointilanteissa pyydän usein kuulijoilta kysymyksiä, joten tämä on luonnollista jatketta sille.


Mihin kysymyksiä voi sinulle lähettää?

– Niitä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: tai kirjeessä osoitteella: Aikamedia Oy / Nina Åström, PL 99, 42701 Keuruu. Odotamme kysymyksiä 10.7. mennessä.


40/201

Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa
"99 prosenttia ihmisistä saavuttamatta" – Euroopan helluntailiikkeiden yhteinen evankeliontikohde vuonna 2024 on Balkan
Kristillisille toimijoille alkaa kertyä kokemusta äppimaailmasta - Hyvä käytettävyys ja jatkuva kehittäminen julkaisijoiden haasteita