Kustannusliike Aikamedian hallitus päivittyi – vuoden 2022 tulos positiivinen

Aikamedian vuotuinen yhtiökokous pidetiin Vantaalla Aikakeskuksessa, joka otettiin käyttöön alkuvuodesta. (Olavi Kumpulainen)
Aikamedian vuotuinen yhtiökokous pidetiin Vantaalla Aikakeskuksessa, joka otettiin käyttöön alkuvuodesta. (Olavi Kumpulainen)

(11.5.2023) Kustannusliike Aikamedian varsinainen yhtiökokous 29. huhtikuuta Vantaalla valitsi uuden hallituksen. Valituista henkilöistä Waltteri Haapala, Peter Korhonen, Olavi Kumpulainen ja Petri Merisaari jatkavat hallituksessa, ja sen uutena jäsenenä aloittaa Jyrki Liukkonen

Kokous vahvisti vuoden 2022 tilinpäätöksen ja päätti, että Aikamedian tilikauden reilun 96 000 euron tulos siirretään aiempien vuosien voitto-tappiotilille eikä osinkoa jaeta. 

Kokouksessa kuultiin puheenvuoro, jossa toivottiin, että jatkossa pienosakkaat voisivat valita yhden jäsenen hallitukseen ja että hallituksen sukupuolijakauma huomioitaisiin paremmin. (RV)
40/201

Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa
"99 prosenttia ihmisistä saavuttamatta" – Euroopan helluntailiikkeiden yhteinen evankeliontikohde vuonna 2024 on Balkan
Kristillisille toimijoille alkaa kertyä kokemusta äppimaailmasta - Hyvä käytettävyys ja jatkuva kehittäminen julkaisijoiden haasteita