Kristillinen kirjakauppa mukana joogatapahtumassa

Kirjamyyjä Anita Sipilä ja pastori Joona Salo tajosivat messulaisille tarroja. Kuva: Jarkko Lindqvist
Kirjamyyjä Anita Sipilä ja pastori Joona Salo tajosivat messulaisille tarroja. Kuva: Jarkko Lindqvist
Tampereella järjestettiin 10–11. syyskuuta Viisas elämä -messut. Mukana hyvinvoinnin ja kirjallisuuden messuilla oli myös tamperelainen kristillinen kirjakauppa Karismakirja.

Tapahtumajärjestäjän mukaan messujen tarkoitus on antaa työkaluja merkitykselliseen elämään ja elämäniloon muun muassa tarjoamalla joogatunteja ja luentoja. Karismakirja halusi olla mukana tarjoamassa kohderyhmälle sopivaa kristillistä kirjallisuutta.

Etsijöitä on

Toista kertaa messuilla olut pastori Jarkko Lindqvist näkee, että tapahtuman suosio kertoo ihmisten henkisestä etsinnästä.

– Herää kysymys, olemmeko me seurakuntina epäonnistuneet ihmisten hengellisen nälän kohtaamisessa. Vaikuttaa siltä, että kaikenlaiselle huuhaalle ollaan avoimia. Samalla luullaan, että tiedetään jo, mitä kristillisyydellä olisi tarjottavana, Lindqvist sanoo.

Messupöydällä jaetut tarrat olivat suosittuja. Niihin oli painettu erilaisia vanhoja rukouksia.

– Tarrojen tarkoitus on saada ihmiset itse lähestymään Jumalaa arjessaan. Uskoontulo on Pyhän Hengen aiheuttama prosessi, ja jostain sen täytyy alkaa.


Anssi Tiittanen


34/2016Sateet

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja