Korsossa lähdettiin uuteen kauteen

H4H-iltojen syksyn teemoina ovat muun muassa rohkeus ja vapaus palvella.
H4H-iltojen syksyn teemoina ovat muun muassa rohkeus ja vapaus palvella.
Korson helluntaiseurakunnan nuorten H4H-syyskausi avattiin juhlavasti toissa lauantaina. Mukana Take the step -illassa oli Bros&Sis-yhtye.

– Illan tavoite oli innostaa jokaista ottamaan rohkeasti askelia Jumalan suunnitelmien toteuttamiseksi omassa elämässään, pastori Markus Bäckroos kertoo.

– Se tarkoittaa aina jonkin konkreettisen asian tekemistä ja usein myös jotain, mikä saattaa pelottaa tai jännittää. Esimerkiksi uskoontulo, aktioon tai raamattukouluun lähtö.

Innostusta ilmassa

Ilta oli menestys ainakin sillä mittarilla, että moni nuorista oli valmis lähtemään mukaan eri tiimeihin palvellakseen seurakuntaa.

– Aivan mahtavaa! Jos jengi ottaa omakseen osallistua näiden iltojen tekemiseen ja kehittämiseen, niin mitä Jeesus saakaan aikaan, kun me aletaan oikeasti olla täällä häntä varten, Bäckroos innostuu.

Here for Him -illoissa käy säännöllisesti viitisenkymmentä nuorta. Tarkoitus on syksyllä käynnistää muun muassa tavoittava työ kadulla.


Anssi Tiittanen


34/2016Sateet

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja