Konferenssissa kuullaan monipuolista musiikkia

RV Uutiset 

(3.5.2023) Tulevassa Juhannuskonferenssissa koetaan laaja musiikillinen pitopöytä.  

Tapahtuman ohjelma varmistuu kevään edetessä, mutta pääesiintyjistä ja -konserteista ovat varmistuneet Gospel Power, Simon Kyreneläinen ja Braxen-kuoron 50-vuotiskonsertti. 

Lasse Heikkilän luotsaama, 1980-luvulla tärkeitä levytyksiä tehnyt Gospel Power koki uuden tulemisen viime vuosina muutaman konsertin myötä. Lupaukset viimeisistä näyttäytymisistä olivat ennenaikaisia, ja yhtye nousee lavalle Juhannuskonferenssin primetimessa lauantai-iltana pääteltassa. 

Konferenssiväkeä on pitkin vuosia kutsuttu hetkeksi pois tapahtumahumusta Keuruun kirkkoon, jossa tänä vuonna vietetään Braxen-kuoron 50-vuotisjuhlaa. Kuoro perustettiin vuonna 1973 alun perin Vapaakirkon edustuskuoroksi. Vuodesta 2009 lähtien kuoro on toiminut yhteiskristillisellä pohjalla.  

– Laulujen valinnassa sanoma ratkaisee, kuoro kertoo tiedotteessa. 

Nykyisin Braxenia johtaa Juha Törmä. Kuorokonsertti koetaan juhannuslauantaina iltakymmeneltä. 

Juhannuskonferenssiin kutsuu jäämään sunnuntaiksi Simon Kyreneläinen -musikaalikonsertti, jonka musiikki niin ikään on Lasse Heikkilän käsialaa.
40/201

Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa
"99 prosenttia ihmisistä saavuttamatta" – Euroopan helluntailiikkeiden yhteinen evankeliontikohde vuonna 2024 on Balkan
Kristillisille toimijoille alkaa kertyä kokemusta äppimaailmasta - Hyvä käytettävyys ja jatkuva kehittäminen julkaisijoiden haasteita