Lauantai 20. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Lauha, Arla

Kokoontumisrajoitus poistui – #jumalansananvapaus-mielenilmaus Helsingissä sunnuntaina kaikille avoin

Kristittyjä kutsutaan yhteiseen rintamaan uskonnonvapauden ja Raamatun puolesta #jumalansananvapaus-kampanjalla.

Yhteiskristillinen kampanja koostuu mielenilmauksesta, joka järjestetään eduskuntatalon edessä Helsingissä ensi sunnuntaina, sekä tällä viikolla meneillään olevasta somekampanjasta, johon toivotaan laajaa osanottoa kaikilta kristityiltä eri sosiaalisen median kanavissa.

Jumalansananvapaus-kampanjaan voi osallistua somessa postaamalla itsestään kuvan Raamatun kanssa ja sisällyttämällä postaukseen aihetunnisteen #jumalansananvapaus.

Kampanjaan liittyy myös organisoitu ja rauhallinen puoli tuntia kestävä mielenilmaus. Se järjestetään eduskuntatalon edessä ensi sunnuntaina 20. kesäkuuta kahdelta iltapäivällä.

Rekvisiittana mielenilmauksessa ovat vain osallistujien käsissä olevat Raamatut. Paikalle ei saa tuoda plakaatteja tai kylttejä.

Aiemmin pyydettyä ryhmittäistä ennakkoilmoittautumista mielenilmaukseen ei tarvita, sillä Etelä-Suomen avi kumosi 15. kesäkuuta ulkotiloja koskeneen 50 hengen kokoontumisrajoituksen. Mielenilmauksen aikana on noudatettava kaikkia viranomaisten pyyntöjä ja määräyksiä.



UUTISET