Kesälukuhaaste innostaa tarttumaan kirjaan

Kesäkuun alusta alkaa Aikamedian lanseeraama kesälukuhaaste, joka on leikkimielinen

lukuprojekti. Haasteen tarkoituksena on rohkaista tarttumaan kirjaan kesän lomakaverina ja samalla antaa vinkkejä mielenkiintoisen kesälukemisen löytämiseksi.

 

Olympialuistelija Mika Poutala, joka toimii kampanjan haastajana, on itsekin panostanut kirjojen lukemiseen erityisesti kuuden viime vuoden aikana ja lukenut vuosittain noin 50 kirjaa.

 

– Kirjojen lukeminen on mullistanut oman ajatteluni ja tekemiseni. Tajusin, miten paljon voin kehittää itseäni kirjojen kautta ja oppia myös muiden onnistumisista ja virheistä.

 

Poutala rohkaisee myös lukemista karsastavia tarttumaan kesälukuhaasteeseen.

 

– Jokaisen kannattaa lukea, koska lukemalla pysyy nopeasti muuttuvan maailman menossa mukana ja oppii paljon enemmän kuin vain oman kokemuksen kautta.

 

Kesälukuhaasteen tavoitteena on lisätä lukemisen ja oppimisen iloa, ei aiheuttaa lisää stressiä. Siksi siihen voi osallistua omalla tyylillään ja säännöillään. Kesälukuhaasteeseen voi tutustua osoitteessa sekä Facebook-ryhmässä Kesälukuhaaste.

 

 

Haasteen takana ovat kristilliset kustantajat Aikamedia, KKJMK, Kuva ja Sana, Perussanoma, Päivä ja Uusi Tie.

 

 

Petri Mäkelä, Elina Rautio




51

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja