Sunnuntai 1. elokuuta.
Nimipäivää viettää Maire, Gerda, Gerd

Kerran vielä konffa 2021! Katso kuvakooste nettitapahtuman kulisseista ja Ison Kirjan juhannustunnelmista

Juhlateltta Ison Kirjan alueella kylpi auringossa läpi juhannusviikonlopun ja lämpöä riitti. Alueelle ajautui vain yksi lyhyt ukkoskuuro, jonka jäljet kuivuivat nopeasti.

Kansainvälinen Sifa-ryhmä Lahden helluntaiseurakunnasta lauloi Nettikonffan avajaistilaisuudessa.

 

 

 

 

 

Siniristit kohosivat salkoihin juhannusaattoiltana.

 

 

 
Ison Kirjan leirintäalueella oli juhannuksen yli vajaa parisataa asuntovaunua. Yhden vaunun edustalta löytyi ystäväjoukkoa Turun seudulta.

 

 

 

 

 

Perjantain housebandina palveli oululainen Palo-yhtye.

 

 

 

 

 

 

Järjestyksenvalvojien nelihenkisen tiimin esimies Ari Kolehmainen Nokialta totesi, että yleisön puute on Nettikonffan ja perinteisen konferenssin isoin ero. Hän kertoi tiiminsä olevan paikalla ennaltaehkäisevänä apuna leirintää varten.

– Tähän asti tämä on ollut odottelua, ei ole ollut mitään tehtäviä, ja toivottavasti ei tulekaan. Näyttää siltä, että tulee ihan leppoisa juhannus ja saadaan olla rauhassa.

Kolehmainen sanoi perjantaina.

– Järjestyksenvalvojahan on parhaimmillaan silloin, kun se ei tee mitään, oranssiin liiviin sonnustautunut Kolehmainen kiteytti.


Yli 30 vuotta avioliittotyötä tehneet Tapani ja Marja-Liisa Sopanen korostivat Konffastudio-haastattelussaan muun muassa uskovien avioparien yhteisen rukouksen ja toistensa siunaamisen merkitystä. – Uskovien parien yhteinen rukous on hämmästyttävän harvinaista. Kuitenkin vain yksi pari tuhannesta niistä, jotka rukoilevat yhdessä, päätyy eroon, Tapani Sopanen totesi.

 
Juhlakentällä näkyi eri-ikäisiä kulkijoita. Kaunis sää mahdollisti niin pelailun ja uinnin kuin rennon oleilun tai alueella liikkumisen.

 

 

 

Joukko uskovia motoristeja, joista moni tekee hengellistä työtä, leireili alueella ja pyörähti lauantai-iltana juhlakentällä pyörineen. Pekka Simojoki asettui kuvaan motoristien kanssa.
Nettikonffa huipentui juhannusiltana Exitin konserttiin. Laulut, Pekka Simojoen spiikit ja aurinko pehmensivät kuulijoiden sydämet, kun 34-vuotias yhtye esitti kappaleitaan eri aikakausilta. 

 

 

 

 

Avainmedian pakettiautossa ohjattiin nettilähetyksiä. Etualalla Tuomas Raunio ja takana Markus Kujala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konffastudion nuorimmat vieraat Vilho ja Helmi Leppänen juttelivat lauantaina Milka Myllysen haastattelussa maailman lapsista ja auttamisesta.

 

 

 

 

 

 

 

Yleisöä kertyi pikkuhiljaa ulkokatsomoon Exitin konserttiin.

 

 

 

Juontajat Paavo Rauskanen (oik.) ja Tarja Jääskeläinen sekä Milka Myllynen ja Juha Lehtonen sekä nuorteniltojen Instagram-jatkoja juontanut Miika Sinervo Nettikonffan loppulähetyksessä.UUTISET