Ilta Conferencessa etsittiin tarkoitusta

Nuoret viihtyivät Ilta Conferencessa koko viikonlopun. Kuva: Seinjoen Ilta
Nuoret viihtyivät Ilta Conferencessa koko viikonlopun. Kuva: Seinjoen Ilta

Toissa viikonlopun Ilta Conferencen kävijämäärä kohosi yli kahteen tuhanteen nuoreen. Seinäjoen helluntaiseurakunnan sali oli aivan täynnä läpi tapahtuman.

 

– Oli kyllä mieletön viikonloppu. 20–30 nuorta antoi elämänsä Jeesukselle, nuorisotyöntekijä Neea Perho kuvailee.

 

– Sanoma Jeesuksesta ja näky rohkeasta sukupolvesta välittyi ja siihen tartuttiin. Tapahtuman teema, Purpose (suom. tarkoitus), viestitettiin puheiden ja kanavien kautta kattavasti.

 

 

Jeesus kaikille

Meillä kaikilla täällä on sama tarkoitus: se, että jaamme Jeesusta. Siinä se on, Maureen Moores Lontoon Hillsong-seurakunnasta julisti perjantai-iltana.

 

– Olemme joskus niin kiinni muissa asioissa. Mitä opiskelen, mitä teen työkseni. Kyllä Jumala näistäkin on kiinnostunut, mutta meidän tarkoituksemme on jakaa Jeesusta kaikkien kanssa: perheemme, ystävien, tuntemattomien kanssa.

 

Moores oli tapahtuman pääpuhujana miehensä Jake Mooresin kanssa. Kanavissa puhuivat muun muassa Roni Lempiäinen, Suvi Kulmala ja Tuomo Läntelä. Musiikissa tapahtumassa kuultiin muun muassa Ilta Musicia ja John Wangia.

 

 

Anssi Tiittanen




34/2016Sateet

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja