Ilosanomaa nuorille lehdillä ja videoilla

Edellisen kerran nuorten evankeliointikampanja toteutettiin vuonna 2015. Lehti lähetettiin matkaan rukoillen.
Edellisen kerran nuorten evankeliointikampanja toteutettiin vuonna 2015. Lehti lähetettiin matkaan rukoillen.

Miten elämä muuttuu, kun Ju­mala puuttuu peliin? Siitä kerto­vat kymmenet nuoret toukokuus­sa ilmestyvässä 100 % -lehdessä.

 

Yläkouluikäisille suunnattu lehti sisältää uskoontulotarinoita ja kertomuksia uskon merkityk­sestä sekä rohkaisevia raamatun­lauseita ja ohjeita uuden elämän alkuun.

 

– Lehti saa jatkoa sisällölleen verkossa, muun muassa YouTu­be-videoiden muodossa, Hyvä Sanoma ry:n toiminnanjohtaja Janne Lahti selventää.

 

Hyvä Sanoma ry:n lisäksi hank­keessa ovat mukana lehden kus­tantaja Aikamedia sekä Uskovaiset nuoret ry ja nuortenlehti Nuotta. 100 % -lehteä on tarkoi­tus jakaa yläkouluissa sekä rippi-ja Fifteen-leireillä.

 

– Lehti ja sen oheismateriaa­lit on rakennettu yleiskristillisik­si siten, että ne sopivat helluntai­laisten, luterilaisten ja muiden­kin kristittyjen työntekijöiden ja nuorten jaettaviksi, Lahti kertoo.

 

Vastaava hanke toteutettiin en­simmäisen kerran vuonna 2015. Silloin mukana olivat Nuottaa lukuun ottamatta samat toimi­jat. A4-kokoista, 64-sivuista leh­teä painettiin tuolloin 15 000 kappaletta. Uudesta lehdestä tu­lee 56-sivuinen, ja se on kooltaan 230 x 230 mm.

 

Seurakunnat ja yksityishenki­löt voivat tilata kampanjalehteä Aikamedialta ennakkotilauksena edullisempaan hintaan 30.4. asti.

 

 

Elina Rautio




51

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja