Ihmissuhteet esillä Satakunnassa

Satakunnan helluntaiseurakuntien vastuunkantajien päivä pidettiin 22.4.  Noormarkun Varikko-seurakunnassa, joka on tuorein tulokas maakunnan seurakuntien joukossa.

 

Päivän teemana oli ihmisten tavoittamisen haaste muuttuvassa yhteiskunnassa. Matti Karvinen Sastamalasta  ja Jonna Nebdal Porista alustivat aiheista. Matin teemana oli seurakunta moniarvoisessa yhteiskunnassa ja Jonna pyysi miettimään, millaiset toimintatavat menestyvät tässä ajassa.

 

Alustusten pohjalta käytiin ryhmäkeskustelut, joissa pohdittiin seuraavia alustajien kysymyksiä: Mitä merkitsevät  Paavalin sanat ”kaikille olen ollut kaikkea” konkreettisesti meidän toiminnassamme? Entä kenen kanssa rakennamme ihmissuhteita ja milloin, missä ja miten me luomme ja ylläpidämme niitä?

 

Ryhmätöitä purettiin ja aiheesta jäi varmasti pohdittavaa vielä arkiseen työhönkin ihmissuhteiden luomisessa. Seuraava vastuunkantajapäivä on Nakkilassa 11. marraskuuta. (VL)

 
40/201

Toiminnan vilkastumisen myötä yrittäjien maksamat lähetyskannatukset ovat jopa nousussa – Inflaation myötä lähetystyö on kallistunut
Opinnäytetyössä tutkittiin, kenen ääni kuuluu kristillisissä lehdissä
Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa