Hyvä Sanoma+ valmiiksi pikavauhdilla uuteen tilanteeseen – Toivon sanoja kasvavien uhkien keskelle

Hyvä Sanoma Plus -teemalehti on helposti jaettava, uskoa ja toivoa vahvistava julkaisu.
Hyvä Sanoma Plus -teemalehti on helposti jaettava, uskoa ja toivoa vahvistava julkaisu.

Petri Mäkilä 

Kaksi vuotta sitten Covid-19 pysäytti rauhallisiin oloihin tottuneet suomalaiset muun maailman ohella. Reilu kuukausi sitten toinen uhka tunkeutui arkeemme ja mieliimme Venäjän hyökättyä Ukrainaan. 

Kun koronapandemia alkoi keväällä 2020, Aikamedia, Suomen Helluntaikirkko ja Hyvä Sanoma ry julkaisivat pikavauhtia jakeluun 100 000 Hyvä Sanoma Plus -lehteä, jonka kautta haluttiin tuoda esille, miten kristillinen usko tarjoaa mahdollisuuden ikävien ja pelottavienkin asioiden kohtaamiseen ja käsittelyyn. 

Ukrainan kriisin myötä samaiset toimijat, nyt yhdessä Fidan ja Avainmedian kanssa, ovat tarttuneet jälleen pikaisesti toimeen, ja painosta tulee näinä päivinä rohkaisua ja toivoa herättävä, uusi Hyvä Sanoma Plus -teemalehti. 

– Ukrainan kriisi on kaikilla kohtaamillamme ihmisillä päällimmäisenä mielessä ja puheissa. On äärimmäisen helppo ja luonteva tarjota tällaista teemalehteä kenelle tahansa. Näin laajaa ja kaikkia ihmisiä yhdistävää puheenaihetta ja teemaa ei ole ollut koskaan, toteaa Janne Lahti Suomen Helluntaikirkosta. 

Avainmedian toiminnanjohtaja Marko Selkomaa tietää, että Ukrainan sota koskettaa meitä suomalaisia historiamme ja maantieteellisen sijaintimme vuoksi. 

– Epävarma tulevaisuus näyttää aiheuttavan pelkoa ja ahdistusta. Juuri tähän hetkeen Hyvä Sanoma Plus -teemalehden sanomalla on mielestäni suuri tilaus. 

Selkomaan mukaan lehti tarjoaa konkreettisia vastauksia suomalaisten elämään Ukrainan sodan keskellä: auttamista, rukousta, toivoa ja evankeliumia.  

– Ajankohtaisempaa julkaisua saa hakea. Erinomainen evankelioimisväline, jossa on monipuolinen, tyylikäs ja koskettava sisältö, Selkomaa toteaa. 

Lehteä on tilattavissa seurakuntien ja uskovien jaettavaksi Aikamediasta. 

 
40/201

Globaali helluntaiteologia esillä Åbo Akademissa – Keskustelu nostaa hitaasti päätään suomalaisessa yliopistomaailmassa
Opinnäytetyössä tutkittiin, kenen ääni kuuluu kristillisissä lehdissä
Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa