Hiljenny luonnossa ja Raamatun äärellä – Godfulness-sivusto tarjoaa harjoituksia ja menetelmiä

Kuvakaappaus Godfulness-sivuston esittelyvideolta.
Kuvakaappaus Godfulness-sivuston esittelyvideolta.
Toukokuun 10. päivä avattiin netissä uusi hartaussivusto . Avoin ja maksuton sivusto tarjoaa erilaisia keho- ja luontohengellisyysharjoituksia sekä raamattuhiljentymisen menetelmiä. Sivustoa hallinnoi Raision evankelis-luterilainen seurakunta.

Konseptin on ideoinut ja kehittänyt ympäristöasiantuntija MMM, FM Hannele Siltala. Hän on yksi harvoja seurakunnan palveluksessa olevia ympäristöasiantuntijoita Suomessa. Sivuston takana olevaan moniammatilliseen osaajajoukkoon kuuluu myös muun muassa runoilija Anna-Mari Kaskinen.

Godfulness.fi-sivuston rentouttavia mietiskely-, rauhoittumis- ja rukousharjoituksia voi tehdä kuka tahansa ajasta ja paikasta riippumatta. Harjoitusten tavoitteena on välittää luonnon rentouttavaa ja rukouksen rauhoittavaa vaikutusta ja auttaa ihmistä elämään tasapainossa itsensä, muiden ihmisten, luonnon ja Jumalan kanssa.

Sivusto tarjoaa materiaalia esimerkiksi pieniin hartaushetkiin.
Sivusto tarjoaa materiaalia esimerkiksi pieniin hartaushetkiin.
Raision seurakunnan verkkosivuartikkelin mukaan Godfulness- materiaalituotannon perustana on kirkon hengellinen traditio sekä kristillinen ihmis- ja jumalakäsitys, joiden mukaan Jumala ilmoittaa itsensä ensisijaisesti kolmessa asiassa: luomakunnassa, Jeesuksessa Kristuksessa ja Raamatussa. Hannele Siltalaa on innoittanut se, miten luonnon kautta voi luontevan raikkaasti sanoittaa ja lähestyä syvällisiäkin hengellisiä teemoja.

Godfulness-sivuston esittelyvideo .



40/201

Tutkimus: Kutsumustyössä myös haittoja
Traumatietoisuutta lasten kohtaamiseen – ViaDia ry panostaa huostaanotettuihin, adoptoituihin ja kotimaastaan paenneisiin lapsiin
Tapaamisia vuosikymmenien jälkeen – Nuorisokuoro on jättänyt monelle lähtemättömän myönteisen jäljen