Helsingin Saalemin johtoon ollaan nimeämässä Stefan Sigfrids

Helsingin Saalem-seurakunnan seurakuntaneuvosto on sunnuntai-iltana 5. kesäkuuta ehdottanut seurakunnalle, että seuraavaksi seurakunnanjohtajaksi valitaan Stefan Sigfrids.

 

Tällä hetkellä Tukholmassa asuva Sigfrids, 51, työskentelee Filadelfia-helluntaiseurakunnan pastorina. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa Vaasan ruotsinkielisen helluntaiseurakunnan johtajana lähes 20 vuoden ajan. Sigfridsin perheeseen kuuluvat myös puoliso Marina ja jo omillaan asuvat kolme aikuista lasta.

 

– Stefan Sigfridsin vahvuuksina näemme erityisesti vahvan paimenellisuuden, vahvat ihmissuhdetaidot ja tiimityön painottamisen, persoonan, joka on helposti lähestyttävä ja keskusteleva, ja vankan kokemuksen seurakuntatyöstä, seurakuntaneuvosto kertoi tiedotteessaan.

– Vahvuuksiksi katsomme myös johtajuuskäsityksen, joka on niin henkilökuntaa kuin vapaaehtoisia valtuuttava, sekä kirkkaan käsityksen ja kokemuksen solutyön merkityksestä ja mahdollisuuksista.

 

Seurakuntaneuvoston päätösesitys Sigfridsin valitsemiseksi on yksimielinen.

 

Sigfrids tulee saarnaamaan ja seurakuntalaisten tutustuttavaksi sunnuntaina 12. kesäkuuta jumalanpalvelukseen klo 17.

 

Saalemin johtosäännön mukaan seurakunnan vakinaisista pastoreista – mukaan lukien seurakunnanjohtaja – päättää seurakunnankokous seurakuntaneuvoston tekemän ehdotuksen pohjalta. Kokous kutsutaan koolle sunnuntaiksi 19. kesäkuuta klo 18.30.


40/201

Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa
"99 prosenttia ihmisistä saavuttamatta" – Euroopan helluntailiikkeiden yhteinen evankeliontikohde vuonna 2024 on Balkan
Kristillisille toimijoille alkaa kertyä kokemusta äppimaailmasta - Hyvä käytettävyys ja jatkuva kehittäminen julkaisijoiden haasteita