G-Powered tekee paluun

- Haluamme kertoa, kuinka paljon Jeesus meitä rakastaa ja kuinka paljon me kaikki tarvitsemme häntä elämäämme, Kimmo Korpela toteaa.
- Haluamme kertoa, kuinka paljon Jeesus meitä rakastaa ja kuinka paljon me kaikki tarvitsemme häntä elämäämme, Kimmo Korpela toteaa.

Kotimaisen kristillisen eurodancen uranuurtaja G-Powered tekee paluun parin hiljaisemman vuoden jälkeen.

 

Tuottaja Kimmo Korpelan mukaan tavoitteena on kehittyä artistina ja mennä eteenpäin.

 

– Musiikissamme on jatkossakin tuttua soundia, mutta pyrimme ottamaan soundeihin, rytmeihin ja melodioihin vaikutteita valtavirran pop-musasta. Näin pysymme kehityksen kärjessä, Korpela linjaa.

 

G-Poweredille on ollut alusta lähtien tärkeää tehdä rohkaisevia ja innostavia sanoituksia.

 

– Haluamme kertoa, kuinka paljon Jeesus meitä rakastaa ja kuinka paljon me kaikki tarvitsemme häntä elämäämme, Korpela juttelee.

 

– Sanoituksemme käsittelevät jokaiselle tuttuja haasteita ja tuovat esiin sitä, ettemme ole niiden kanssa yksin. Saamme turvata Taivaalliseen Isäämme jokaisessa elämäntilanteessa. Hän kuuntelee ja rakastaa meistä jokaista.

 

 

Kuulija kohdataan keikoilla

G-Powered ei ole tehnyt muutamaan vuoteen uutta musiikkia, mutta keikkoja on ollut satunnaisesti.

 

– Keikat ovat olleet meille aina erittäin tärkeitä. Siellä voi aidosti kohdata kuulijoita ja olla välittämässä sitä sanomaa, johon koko musiikkimme perustuu. Keikoilla on myös rohkaisevaa kuulla, kuinka Herra on koskettanut joitain musiikkimme kautta.

 

Vuonna 2006 perustetun yhtyeen laulajana toimi pitkään Miia Rautkoski. Häntä seurasi   Susanna Korhonen. Korpelan mukaan G-Poweredissa tullaan jatkossa kuulemaan useita vierailevia laulajia.

 

– Biisejä työstetään edelleen yhteisvoimin eri tuottajien kanssa. Näin saadaan hyvistä ideoista paras mahdollinen lopputulos.

 

 

Uutta energiaa

G-Powered on tehnyt runsaan kymmenen vuoden aikana noin 200 keikkaa. Eri puolille Suomen suuntautuneiden konserttien lisäksi esiintymisiä on ollut joitain kertoja ulkomailla.

 

Korpela kertoo, että muutama vuosi sitten hänen elämäänsä alkoi kasautua liian paljon keskeneräisiä ja kuormittavia asioita.

 

– Samoihin aikoihin perheeseen oli tullut pari pientä lasta, jotka veivät yöunia useamman vuoden ajan. Valtavan työkuorman ja väsymyksen keskellä jouduin käymään hyvinkin syvissä vesissä. Uuden musiikin tuottamiseen ei ollut tarjolla yhtään energiaa.

 

– Onneksi sain kaiken aikaa luottaa siihen, että elämälläni on tarkoitus ja asiat ovat Herran hallussa. Mitä heikompi itse olin, sitä enemmän sain turvata Jeesukseen ja pyytää häneltä apua. Monessa tilanteessa vain rukous auttoi.

 

 

Lupa olla tauolla

Syksyllä 2015 Korpela antoi musantekolaitteet lainaksi toiselle tuottajalle – keikkalaitteet hän piti itsellään.

 

– Tuolloin annoin itselleni viimein luvan pitää taukoa uuden musiikin tuottamisesta. Oli tärkeää levätä ja odotella, että fiilis musiikin tekemiseen syttyisi taas. Nyt siihen on jälleen uutta energiaa ja hain musantekolaitteet takaisin.

 

Korpelasta on ollut mielenkiintoista seurata, miten elektroninen musiikki on ollut Suomessa nousussa viime vuosina.

 

– Voidaan puhua jopa ysäribuumista. G-Poweredin musiikki on ollut tyylillisesti juuri ysäriä.

 

Korpelan mukaan kirkollisella puolella ei edelleenkään suomenkielistä eurodancea liiaksi ole.

 

– Meidän on siis korkea aika tulla takaisin ja tehdä uutta musaa, mies sanoo hymyillen.

 

 

G-Poweredilla on ryhmä Facebookissa.



Juhana Unkuri




51

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja