Frisbeegolf SM Isossa Heitossa

Iso Heitto on SM-tasolle soveltuva kisapaikka. Miesten avoimen sarjan voitti vasta 16-vuotias Oskari Vikström. Kuva: Emmi Leppänen

Frisbeegolfin SM-kisat hei­tettiin Keuruulla IK-opiston Iso Heitto -kentällä toissa viikolla torstaista sunnuntaihin.

SM-kisojen osallistujat pääse­vät kisaamaan aiemman kisame­nestyksen ja reittauksen perus­teella. Kaikkiaan kisoihin osallis­tui noin 120 kilpailijaa.

– Taso oli kova. Nuoret pelaa­jat loistivat, kilpailunjohtaja Pent­ti Miettinen kuvaili.

Naisten avoimessa sarjas­sa mestaruutta juhli jo kolmatta kertaa Helena Blomroos (Rau­man Frisbee) 260 heitolla. Avoi­men miesten sarjan mestaruuden voitti 220 heitolla vasta 16-vuotias Oskari Vikström (Jyväskylän lii­tokiekkoilijat).

– Kierroksella oli hyvä alku, mutta väylällä 12 otin sitten hie­man ylimääräisiä heittoja. On­neksi selvisin siitä taistelusta kui­tenkin voittajana läpi, Vikström kuvaili tunnelmiaan Frisbeegol­fliiton verkkosivulla.

Iso Heitto sai kisajärjestäjiltä kiitosta. Kesän lämpimin helle­jakso sattui kisapäiville.

Seurakuntapiireistä mukana oli ainakin Nina Rajala (Järven­pään Frisbeegolf), joka oli naisten avoimen sarjan yhdeksäs. Aiem­min kesällä Rajala voitti Suomen mestaruuden Pro Masters Wo­men 40+ -sarjassa.

Kisojen taltiointia voi katsoa Suo­men frisbeegolfliiton Facebook-si­vuilla.