Fida kerää vaatelahjoituksia konferenssissa

Juhannuskonferenssissa Missioteltan Fida-myymälässä otetaan vastaan lahjoitettavia vaatteita ja pientavaraa. Myymälän lisäksi pusseja voi pudottaa teltan ovensuussa olevaan keräyslaatikkoon.

– Ennen Keuruulle lähtöä kotona voi kartoittaa tarpeettomat tai ylimääräiset vaatteet ja kodin pientavarat ja ottaa mukaan konferenssiin, Fida-myymälöiden markkinointipäällikkö  Helca Larinkoski rohkaisee.

Lahjoitetut vaatteet ja tavarat tulevat myyntiin Fida-myymälöihin. Larinkoski toteaa, että järjestely palvelee erityisesti niitä, joiden paikkakunnalla ei ole Fida-myymälää.

Lahjoitettavien vaatteiden ja tavaroiden tulee olla ehjiä ja hyväkuntoisia.

– Myyntiin sopimattomien vaatteiden hävittäminen tuottaa lisätyötä ja -kustannuksia, ja näin varat eivät ohjaudu varsinaiseen auttamistyöhön, Larinkoski selvittää.

Fida-kierrätysmyymälöiden, entisten lähetystorien, tuotolla Fida rahoittaa kehitysyhteistyötään, joka on auttanut miljoonia avuntarvitsijoita maailman köyhimmissä maissa.


Anna Lehtinen


51

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja