Ensi vuoden Paimen Plus -lehtien tavoite voimauttaa

Seuraava Paimen Plus ilmestyy kaksoisnumerona 9. joulukuuta.
Seuraava Paimen Plus ilmestyy kaksoisnumerona 9. joulukuuta.

RV 

Seurakuntien pastoreille, vanhimmille, hallituksille ja muille vastuunkantajille suunnatun Paimen Plussan vuoden viimeinen numero ilmestyy 9. joulukuuta. 

Kaksoisnumero syventyy niin Tampereen Syyspäivien kuin Etelä-Koreassa pidetyn Maailmankonferenssin antiin ja käsittelee Ruotsissa esiin nousseita seksuaalikysymyksiä, joista kirjoitettiin myös RV:ssä 47. 

Ensi vuonna Paimen Plussan sisältöä uudistetaan. 

– Kantava ajatus on, että lehti voimauttaisi vastuunkantajia ja auttaisi pääsemään kiinni Valloittava seurakunta -strategian innostaviin tavoitteisiin, kertoo Aikamedian vt. päätoimittaja Ruut Ahonen

Ahosen mukaan ensi vuoden numeroilla on muun muassa teemat, joihin pysähdytään kussakin numerossa paremmin. 

– Helmikuussa aloitetaan teemalla Helluntailaisena 2020-luvulla. Huhtikuussa puhutaan kipeistä exiteistä eli hiipuvien seurakuntien tilanteesta. Kesällä vuorossa ovat startup-seurakunnat. Syksyllä keskitytään lähetystyöhön ja hyvään johtamiseen sekä kysytään, kuka hoitaa paimenta. 

Paimen Plus -tilaukset menevät seurakuntien kautta. Niille halutaankin viestiä, että lehti sopii hyvin myös vapaaehtoistyöntekijöille, joille voi sen kautta välittää kokemuksen, että heidän tehtävänsä on tärkeä ja he rakentavat osaltaan koko liikkeen tulevaisuutta. 

Seurakunnat voivat tilata Paimen Plus -lehteä Aikamedian asiakaspalvelun numerosta 020 7619 800 tai osoitteesta . Asiakaspalvelusta saa aiheesta tarvittaessa myös lisätietoa. 

 

40/201

Toiminnan vilkastumisen myötä yrittäjien maksamat lähetyskannatukset ovat jopa nousussa – Inflaation myötä lähetystyö on kallistunut
Opinnäytetyössä tutkittiin, kenen ääni kuuluu kristillisissä lehdissä
Myös Gazassa on pieniä uskovien ryhmiä – mediatyön hedelmää näkyy
Fifteenit täyttyneet nopeasti – Suosituimmat leirit täyttyvät minuuteissa