Perjantai 16. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Jalo, Patrik, Patrik, Patricia

Eläköityneet työntekijät halutaan huomioida koronakeväänäkin – seurakuntia pyydetään mukaan

Pääsiäisen tietämissä helluntaiseurakunnilla on ollut tapana koota liikkeen eläköityneitä työntekijöitä varten rahalahja heidän vuotuisia Senioripäiviään varten.

Koronaepidemia esti virkistyspäivien pitämisen viime vuonna, ja tilanne on sama tänä vuonna. Niinpä Hyvä Sanoma ry huomioi yli 300 rekisterissä olevaa seniorityöntekijää muutoin. Viime vuonna heille annettiin kirjalahja sekä Ristin Voitto- tai Hyvä Sanoma -lehden määräaikaistilaus, jotka ilahduttivat saajia.

– Saimme runsaasti kiitollista palautetta. Postin kautta lähetetty muistaminen kosketti sellaisiakin seniorityöntekijöitä, jotka eivät olisi voineet osallistua perinteisille virkistyspäiville, Hyvä Sanoma ry:n toiminnanjohtaja Janne Lahti huomauttaa.

Kolehdin keruu pääsiäisenä ei onnistu nyt normaalisti, mutta Hyvä Sanoma ry toivoo, että seurakunnat toimittaisivat lahjansa heille huhti-toukokuun aikana.

– Seniorityöntekijöiden muistaminen on ollut meille aina tärkeä asia. Nyt se on varmasti erityisen tärkeää, sillä kulunut vuosi rajoituksineen on ollut erityisen rankka ikäihmisille, Lahti toteaa.

Seurakunnan rahalahjan senioreille voi osoittaa Hyvä Sanoma ry:n tilille: FI86 8000 1001 5018 09 viitenumerolla 3340 (seniorityöntekijät). Lisätietoja keräyksestä saa Hyvä Sanoma ry:stä.UUTISET