Perjantai 26. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Terttu, Teresa, Teresia, Teresa, Terese

Aikamedian äänikirjatuotanto vauhtiin - "Kristillisiä äänikirjoja kyselty jo pitkään"

Kristilliset kustantajatkin reagoivat digimedioiden kysyntään. Aikamedian äänikirjoja saa esimerkiksi Aikashopista.
Kristilliset kustantajatkin reagoivat digimedioiden kysyntään. Aikamedian äänikirjoja saa esimerkiksi Aikashopista.

Helluntaiherätyksen media- ja palvelutalo Aikamedia eteni loppuvuodesta rohkein harppauksin äänikirjatuotannossaan: joulumyyntiin sekä kaksi Päivä Osakeyhtiön teosta. Valikoimaan kuuluu niin romaaneja, elämäkertoja kuin opetuskirjallisuuttakin. 

– Kristillisiä äänikirjoja on kyselty meiltä jo pitkään, ja nyt pystyimme vastaamaan tähän tarpeeseen pienehköllä mutta mahdollisimman monipuolisella tarjonnalla, tuotannon ja markkinoinnin projektipäällikkö Nina Kohvakka toteaa. 

Aikamediassa äänikirjatuotantoa on pyritty kehittämään jo vuodesta 2019 lähtien. Toteutuksen tiellä on kuitenkin ollut taloudellisia haasteita. 

– Äänikirjatuotannon käynnistäminen ei ole halpaa, joten onkin kiitosaihe, että olemme nyt tässä pisteessä, Kohvakka iloitsee. 

Ammattitaitoisia äänikirjojen lukijoita ja lopullista alustaa äänikirjoille etsitään yhä ja tuotantoa kehitetään jatkuvasti. Kysyntä ratkaisee tulevaisuuden tarjonnan. 

– Lehti- ja kirja-alan lukututkimusten mukaan printti pitää edelleen vahvaa ykkössijaa, mutta sen rinnalle tarvitaan digipalveluja, kuten äänikirjoja, podcasteja, digilehtiä, somesisältöä, videoita ja musiikkia. Haluamme viedä kristillistä sanomaa eteenpäin kaikin keinoin.

 

Tutustu ja kuuntele äänikirjoja

 

 

Anniina Jakonen

 



UUTISET