Aikamedialle uusi hallitus 

Keuruulla pidetty Aikamedian vuosikokous keräsi Ison Kirjan hirsikirkon täyteen osanottajia.
Keuruulla pidetty Aikamedian vuosikokous keräsi Ison Kirjan hirsikirkon täyteen osanottajia.

Aikamedia Oy:lle valittiin uusi hallitus 29.4. Keuruulla pidetyssä yhtiön vuosikokouksessa. Hallitukseen tulivat valituiksi Fidan talous- ja hallinto-osaston johtaja Janne Jokisalo Helsingistä, myyntijohtaja Pauliina Makkonen Tampereelta, tradenomi Joel Rantanen Porista, hallintosihteeri Merja Larkkonen Jyväskylästä ja pastori Waltteri Haapala Siilinjärveltä.

 

Vt. toimitusjohtaja Vesa Halonen esitteli kokoukselle Aikamedian vuoden 2016 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Hänen mukaansa viime vuosi oli liiketoimintojen murroksesta johtuen yhtiölle raskas ja myös tilinpäätös jäi tappiolliseksi. Tunnuslukujen valossa Aikamedian vakavaraisuus on kuitenkin hyvä ja taloudellinen terveys tyydyttävä. Lisäksi yhtiö on velaton.

 

Halosen mukaan vuosi 2017 näyttäisi lupaavan muutosta parempaan. Aikamedian kärkihankkeet, Parasta Suomelle -kampanja ja kommentaariraamattu, on otettu seurakunnissa hyvin vastaan.

 

 

Samana päivänä pidetyssä Aikamedian emoyhdistyksen, Hyvä Sanoma ry:n, vuosikokouksessa käytiin keskustelua myös Aikamedia Oy:n osakekannan omistusosuuksista, ja useissa puheenvuoroissa suositeltiin enemmistöosakkuuden purkamista. 

 

Puhetta molemmissa kokouksissa johti varatuomari Markku Luoma.

 

Kuva: Leevi Launonen





34/2016Sateet

Helluntaiseurakuntien jäsenkehityksessä pientä virkistymistä
Seurakunnat: Maksukorttidiakonian myötä keskustelut ovat muuttuneet syvällisemmiksi
Kuurojen työtä jo 50 vuotta – Juhlavuosi huipentuu Juhannuskonferenssin puheenvuoron lisäksi lokakuussa pidettävään juhlaan
Seurakuntien perustajille uusia verkostoja