Perjantai 26. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Terttu, Teresa, Teresia, Teresa, Terese

Aikamedia uudistumassa – mahdollisesti avauksia hoivapalvelujen suuntaan

Aikamedian Keuruun ja Helsingin toimistojen henkilökunta tapasi elokuussa Keuruulla iloisissa merkeissä. (Juha Juurikkamäki)
Aikamedian Keuruun ja Helsingin toimistojen henkilökunta tapasi elokuussa Keuruulla iloisissa merkeissä. (Juha Juurikkamäki)

Helluntaiseurakuntien kustannusliikkeen Aikamedian päätehtävä on kustantaa kristillisiä lehtiä, kirjoja ja äänitteitä. Lisäksi se tarjoaa seurakunnille ja yrityksille taloushallintopalveluja sekä mainos- ja markkinointipalveluja. 

– Tulemme julkaisemaan yhä enenevässä määrin myös ääni- ja e-kirjoja sekä uutisvideoita, toimitusjohtaja Olavi Kumpulainen avaa. 

Kesällä pidetyssä Aikamedian yhtiökokouksessa hallitus valtuutettiin kartoittamaan uusia liiketoiminnan muotoja, jotka vahvistaisivat yhtiön toimintaa tulevina vuosina. 

– Talouspalvelujen kasvava suosio rohkaisi meitä myös osaltaan katsomaan avarasti uusia mahdollisuuksia. Sydämillemme nousi seurakuntiemme ikääntyvä väestö ja nuoret, Kumpulainen toteaa. 

Tästä syntyi ajatus toimimisesta myös vanhusten hoivapalvelun ja lastensuojelun saralla. 

– Mielestämme on vastuullista pitää huolta liikkeemme ikääntyvistä jäsenistä sekä nuorista, jotka voivat huonosti yhteiskunnassamme. Selvitämme nyt, millaiset toimintaedellytyksemme olisivat kristillisen diakoniatyön saralla, kertoo Aikamedian hallituksen jäsen Peter Korhonen. 

Aikamedia haluaa jatkaa kristilliselle arvopohjalle perustuvaa toimintaansa, joka alkoi jo vuonna 1912, kun Ristin Voitto -lehteä alettiin julkaista. Aikamediassa pidetään ehdottoman tärkeänä, että sama arvopohja säilyy myös kaikkien uusien toimintojen kohdalla.

 



UUTISET