Viikon lehtiMuut
21/2018

MuutRisto Huvila on tullut tun­netuksi Israelin valtion ole­massaolon oikeutuksen ja eskatologisen roolin puoles­tapuhujana. Tämän hän on tuonut esiin niin Israel-tilai­suuksissa kuin TV7:n ohje...
MuutIsraelin 70-vuotispäivän uutisraportteja hallitsivat kahakat Gazan rajalla. Miten mahduttaa samaan kuvaan Jumalan juutalaisille antamat lupaukset ja palestiinalaisarabien ihmisoikeudet?
MuutKysymys suhtautumisesta Israeliin jakaa näkemyksiä myös Suomen helluntailiikkees­sä. Fidan juutalaistyön asiantuntija Harri Krögerin mukaan (RV 19) Fidassa ja monissa helluntaiseurakunnissa ihmetel...
MuutTaisto Bollström viihtyy yhtä hyvin bussin ratissa kuin saarnapöntössä. Hän on kiitollinen ammatistaan ja evankelistan kutsumustyöstään, joissa romanitausta ei ole ollut esteenä.
MuutTurun helluntaiseurakunnan lapsi- ja perhetyön ohjaaja Arto ”Artsi” Kemlin täytti 50 vuotta 3. toukokuuta. Monen toimen mies on siis tullut miehen ikään.

Artsille musii...
MuutKun identiteetti perustuu us­koon, siitä on helppo puhua, pikaluistelija Mika Poutala sanoo Golflehdessä (3/2018).
Poutala ei enää ota pettymyk­sistä paineita. –– Niiden sietä­minen on t...
MuutOpiskelijat saivat vuosien urakkansa päätökseen iloisin ja kiitollisin mielin.
MuutRisto Huvilalla on suuri tavoite. Hänen vasta ilmestynyt kirjansa kertoo Jumalan olevan yhä mukana kansansa vaiheissa. Entä miten on kristillisen seurakunnan laita?
Åström konsertoi platinalevyn merkeissä
Ihmissuhdeongelmiin haetaan apua 
Risto Huvila: Israel solmii diplomaattisuhteita – jännitteet ennallaan?
Olli Helenius tietää, kuinka unelmat toisaalta motivoivat, toisaalta raastavat rikki
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!