Lauantai 4. huhtikuuta.
Nimipäivää viettää Ukko, Odin
Julkaistu 9.3.2017 00:00

Youth Celebrationia tuottaa uusi tiimi

Valtakunnallinen nuorisotapahtuma järjestetään tänä vuonna vanhalla tutulla paikallaan elokuun lopussa. Kuva vuodelta 2014. Kuva: Jouni LehtonenIson Kirjan valtakunnallinen nuorisotyövaliokunta on nimennyt Youth Celebration -tapahtuman uudeksi tuottajatiimin vetäjäksi Tampereen helluntaiseurakunnan nuorisopastorin Joona Salon. Mukana tiimissä ovat myös Atro Hietala, Tero Järventausta, Mira Korhonen, Juha Lehtonen, Roni Lempiäinen ja Leea Miettinen. Tuottajiksi haluttiin nimenomaan tapahtuman kohdeyleisön eli teinien ja nuorten kanssa tekemisissä olevia henkilöitä.

Uudella tuottajatiimillä on vahva näky nousevasta sukupolvesta. Se haluaa rohkaista nuoria elämään uskovina oman aikansa keskellä.

– YC:n visiona on olla hengellisesti vahva, nuorten näköinen ja paikallisseurakuntien nuorisotyötä tukeva tapahtuma, kuvailee Joona Salo.

Tänä vuonna Youth Celebration palaa jälleen entiselle paikalleen elokuun viimeiselle viikonlopulle. Tavoitteena on nostaa YC:n tasoa entisestään sekä koota nuoret ja nuorisotyöntekijät Isoon Kirjaan yhteiseen syyskauden aloitukseen 25.–26. elokuuta.

Tuottajatiimin mukaan tulevaan Youth Celebrationiin on suunnitteilla entistä enemmän oheisohjelmaa konserttien lisäksi.

– Viikonloppu sisältää monia uusiakin elementtejä, Joona Salo lupaa.


Leea Miettinen

Jaa
Ristin Voitto aloittaa hartauslähetykset
Pohjoissaamen raamatunkäännös huomioitiin - Tuomas Maggalle kunniamerkki
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!