Keskiviikko 20. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Henna, Henni, Henriikka
Julkaistu 28.8.2015 14:07

YC kutsuu nuoria

Muistakaa korvatulpat, Iso Kirja ry:n sihteeri Leea Miettinen muistuttaa YC-vieraita. Ison Kirjan piste on kahvilateltassa, ja kahvilateltan lisäksi alueella palvelevat Iso Pata -ruokala, SiCafe ja Aikamedian myymälä. Kuva: Anna LehtinenVaikka vettä vielä satelee Keuruulla, Youth Celebration -nuortentapahtuman valmistelut ovat täydessä vauhdissa Ison Kirjan alueella.

YC on kivunnut osallistujamäärässä parin vuoden takaisista pohjalukemista normaaliin 1 500–2 000 kävijään. Mikä on ollut elpymisen syy, Ison Kirjan nuorisotoimintojen johtaja Jukka Piirainen?

– Sisältöön on satsattu ja pyritty löytämään erityisesti nuoria kiinnostavia bändejä ja puhujia. Konseptin selkiytymiselläkin on varmaan osansa asiassa: tapahtumaan myydään ohjelmaranneketta sekä majoituksen ja ruokailut sisältävää all inclusive -ranneketta, joka on suhteessa tosi edullinen.

YC-tapahtumaan saapuu niin seurakuntien ryhmiä kuin yksittäisiä nuoria. Juhlijat majoittuvat Ison Kirjan majoitusrakennuksiin, jotka ovat tapahtuman ajan kokonaan käytössä, Keuruun keskustan koulukeskukseen tai Ison Kirjan leirintäalueelle.

Tapahtuman tuottaja Samu Räikkönen kertoo, että YC:ssa on tänä vuonna uusia elementtejä:

– Tänä iltana on Autolla Nepaliin -elokuvan yönäytös. Lauantai-iltana pääteltassa nauhoitetaan BROS & SIS -yhtyeen liveylistyslevy.

Youth Celebrationiin myytiin tänä vuonna yli 300 ranneketta ennakkoon, kun aiemmin ennakkomyynti on ollut joitakin kymmeniä.


Anna Lehtinen

Jaa
Usko, rukous ja läheiset auttavat pastoreita jaksamaan poikkeustilanteessa
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!