Tiistai 31. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Irma, Irmeli
Julkaistu 21.4.2016 00:00

WUP innosti Tampereella

WUP-konferenssi kokosi nuoria ja nuoria aikuisia inspiroivien puheiden äärelle. Kuvassa vastuutiimiläisiä. Kuva: Joona KiviojaTampereen helluntaiseurakunnassa järjestettiin viime viikonloppuna Wake Up Dreams -konferenssi. Mukana oli lauantaipäivän aikana 263 vierasta sekä illan tapahtumassa yli 500 osallistujaa.

– Tämän vuoden tapahtuma oli saamani palautteen mukaan paras järjestämistämme. Hienoa, että väki lähti liikkeelle ja konferenssivieraita saapui paikalle ympäri Suomen, koordinaattori Olli Suominen, 22, sanoo.

Päivä koostui lyhyistä puheista ja muun muassa stand up -komiikasta, rap-musiikista ja pidemmästä interaktiivisesta puheesta. Illalla WUP nuortenillassa ylistettiin, kuultiin rap-musiikkia sekä puhe Biniyam Schellingiltä ja opetus J.J. Ferreliltä.

Videot kaikille

Suomisen mukaan tapahtuma oli opiskelijahintaiseksi laadukas. Puhujia olivat muun muassa Mikael Hautala, Tommi Lenho, Niklas Räsänen, Päivi Räsänen ja Mikko Vaismaa.

– Kehitettävää löytyy siinä, miten voimme tarjota väyliä, joista ihmiset löytävät puheista kuvatut videot. Tavoitteena, että videoita hyödynnetään ympäri Suomen seurakunnissa ja soluissa.

WUP järjestetään myös ensi keväänä.

– Täytyy miettiä, miten tapahtumasta ja konseptista voisi tulla entistä kiinnostavampi, toimivampi ja vaikuttavampi.


Anssi Tiittanen

Jaa
Ulla Dahlen: Kysy Jumalalta, mitä hän ajattelee suhteestasi häneen
Ville Kalaniemi: Ratkaisukeskeisyyttä osoittelun tilalle
Ensin tutkintapyyntö pamfletista, nyt radio-ohjelmasta – molemmat tutkintapyynnöt ovat saman henkilön tekemiä, kertoo Päivi Räsänen.
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!