Sunnuntai 17. tammikuuta.
Nimipäivää viettää Anton, Antto, Anttoni, Toni
Julkaistu 27.3.2017 12:32

Viron Jippii-kuorolaiset lähetysmatkalla Suomessa

Virolaisvieraat täydensivät myös Jippii-orkesteria, jossa oli yhteensä yli 20 soittajaa. Kuva: Outi Rossi / JippiimissioViron Jippii- eli Juhhei-lapsikuorolaiset tekivät lähetysmatkan Suomeen, kun he osallistuivat Forssassa ja Vihdissä järjestettyihin Ristin maa -tapahtumiin 11.–12. maaliskuuta.

Liki 40-jäseninen Juhhei-porukka esiintyi tilaisuuksissa yhdessä suomalaisten Jippii-laulajien ja -soittajien kanssa. Konsertit olivat osa valtakunnallista Ristin maa -kiertuetta.

Forssassa suomalais-virolainen kuoro esiintyi helluntaiseurakunnan rukoushuoneen lisäksi torilla ja keräsi paikalle runsaasti kuulijoita. Kyse oli tiettävästi ensimmäisestä Forssan torilla järjestetystä hengellisestä laulutapahtumasta. Myös soppatykkitarjoilu lämmitti keväisessä säässä.

Vihdin kirkossa esiintyjät mahtuivat juuri ja juuri kirkon etuosaan. 110 lapsiesiintyjän ja ison Jippii-orkesterin konsertin kruunasi lopuksi isien ja äitien kuoro, joka sai koko yleisön yhtymään Finlandia-hymniin.

– Jos olisin tiennyt, millainen tapahtuma tämä on, olisin kutsunut tänne vielä paljon lisää ystäviäni, totesi eräs vihtiläismies lähes täydessä kirkossa.


Outi Rossi, Heikki Salmela

Jaa
Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnan mukaan Aito Avioliitto ry:tä syrjittiin Educa-tapauksessa – useat uhkasivat boikotoida messuja, jos yhdistys osallistuu
Maahanmuuttajatyö vakiintumisvaiheessa – haasteena aidon monikulttuurisuuden saavuttaminen
Maailma mullistui – mitä nyt? Moni löytää poikkeuksellisesta vuodesta 2020 myös hyvää
Joulun hyvä uutinen
       www.facebook.com/ristinvoitto/ 

  Ristin Voitto, Aikamedia Oy © 2016


Yhteystiedot      Sivuston luvaton kopiointi kielletty!